Hátra hajló méhem van és lombik programra járok, lehet gond hogy nehezebben tapad meg az embrió? Volt valaki hasonló helyzetben?
Az orvosok szerint nehezebb a teherbe esés, de nekem 2 barátnömnél jött össze mindkét baba elsöre (vagy is 4 baba összesen) és mind a kettönél hátrahajló méh van.
én kezdem azt hinni hogy nekik jobb.
de szerintem lombiknál ez nem számít, mert a tapadást nem a méh formája miatt van.
Szia!
Nekem is hátrahajló méhem van. 2x már az első hónapban terhes lettem, egyszer pedig a 2. hónapban.
Nem tudom, olvasol-e még választ erre a kérdésedre, remélem igen. :-)
A lényeg, hogy a hátrahajló méh nem akadályozza a megtapadást. Azért mondják, hogy nehezebb így teherbe esni, mert a hagyományos "nő hanyatt" pozícióknál a méhszáj fölfelé néz, így a kiskatonáknak nem csak simán át kell csusszanniuk, hanem hegyet kell mászniuk. :-) Ezt a problémát egyéb pózokkal meg lehet kerülni. :-)
Lombiknál közvetlenül a méhbe juttatják az mbriókat, uh ez itt nem oszt, nem szoroz. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!