Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig működhet ez a kapcsolat?
Lehet rossz kategória..
A páromról van szó.Kapcsolatunk elején mindig mentünk ide oda,de mióta együtt élünk,azóta szinte minden este itthon ülünk.Dolgozik,el is hiszem,hogy fáradt meg minden,de kell a szórakozás,nem?Jelenleg én nem dolgozom,és tudom,hogy örülnöm kell,mert van munkája meg minden,de mikor dolgoztam,ugyon úgy mentem volna.Barátaimmal szinte sehova nem járok,mert nem tetszik neki..Lassan nem is lesznek barátaim.Minden nap itthon elvégzem a dolgaimat,várom,hogy haza jöjjön,beszélgessünk..haza jön,lefekszik,kaját elé kell tenni és tvzik,vagy netezik.Állandóan filmet nézne..befásultam folyton itthon.Nekem hiányzik az,hogy összejöjjön a társaság..ami persze különböző.
Nem messze lesz egy fesztivál,ahova szivesen elmennék(én még ilyenen nem voltam)erre azt mondta,hogy ő biztos nem megy.Hogy beszéljek még vele?Mert semmi nem használ.Próbáltam már vele erről beszélni.
4éve vagyunk együtt.
Vagy megszoksz vagy megszöksz.Én megszoktam 10éve élek úgy hogy sehova nem megyünk.Eleinte rosz volt de már én is ugyanugy eltunyultam mint a párom,már kedvem sincs menni sehova.
(engem szinte zavart a párom hogy menjek barátnőzni,de nem akartam,mostmár nincs is nagyon kihez menni)
4 éve vagyunk együtt,2 éve élünk együtt.
1. mondassz valamit,nekem is eszembe jutott.
Akkor nem egyedi esetek vagyunk..Ő jól el van itthon is,én viszont nem.Hiába mondom neki..
Csajokkal beszéltük,hogy menjünk fürödni,de ezt nem is mondtam páromnak,kiakadna..Itt ott elmegyek barátnőkkel,vagy az egyik barátnőmnél,de az nem olyan..
Mi lenne ha néha áthívnád az ő barátaid,és egy-két barátnődet magatokhoz?Nem kerülne sok pénzbe, minden vendég hozhatna magával valami kis ételt,italt!
Mehetnétek sétálni,kirándulni, olyan helyekre, ami esetleg nem kerül pénzbe. Nem jó hogy nem dolgozol, mert nagyon sok időd van agyalni és kombinálni is,magányosnak lenni is. Próbáld beadni minél több helyre az önéltrajzod, mikor a párod dolgozik, szerintem nyugodtan találkozz a barátnőiddel. Mindenkinek kijár a szórakozás. A közös és a külön eltöltött programokra is szükség van!
De a legeslegfontosabb az őszinte kommunikáció...Beszélj a pároddal, mond el neki őszintén a véleményed!!!!Kérd meg, hogy ő is mondja el neked....
Igazad van..Döntenem kell,de azért azt nem olyan könnyű..Bízom benne,hogy hátha változik,de..ááá..
Zavar,hogy nem csókolózunk,sex ritkán van..joj nehéz helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!