Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít, hogy azonos szellemi szinten legyen veletek a párotok?
Diplomás, több nyelven beszélő lány és szakmunkás fizikai munkás férfi kapcsolata lehet tartós? Nem zavarna, hogy a férfi nem elégít ki szellemileg és semmit nem ért abból, ami az életed nagy részét kitölti, amivel foglalkozol, pénzt keresel? Nem éreznétek úgy, hogy csak egymás mellett éltek, de nem együtt?
Én így jártam a barátommal, elhidegültem tőle. Már tisztelni sem tudom semmilyen szinten. Többet keresek nála, megbecsült állásom van, a munkahelyemen körülrajonganak a férfiak. Miért kellene leragadnom egy pék mellett? De megbántani sem szeretném.
28/L
nem a szakmával van a baj. mondjuk, itt nálunk még mindig 3 évesek a szakmák, amihez még csak érettségi se jár... de megintcsak nem ezzel van a gond, hanem mint mondtam, nagyon sok szakmunkástól hallom h fujjogják az egyetemet, és egyenesen ők néznek le engem emiatt. és a legtöbbjük lusta tanulni, alig verekedte át magát azon a 3 osztályon, de azt hiszi h ő a világ legokosabbika.. pl. az exem olyanokon vitázott velem, amiben biztos voltam, mert azt tanultam a gimiben (angol szakos voltam), ő meg vmit rá akart bizonyítani, h az nem úgy van..
VISZONT:veszekedtem már fősulis, egyetemista egyénekkel azon, h illik ismerni Petőfi költészetét, pl. a Szabadság, szerelem c. verset, ők meg azt mondták h minek az, sőt, még a Himnusz se fontos, mert értelmét vesztette.. szal.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!