Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire számít, hogy azonos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít, hogy azonos szellemi szinten legyen veletek a párotok?

Figyelt kérdés

Diplomás, több nyelven beszélő lány és szakmunkás fizikai munkás férfi kapcsolata lehet tartós? Nem zavarna, hogy a férfi nem elégít ki szellemileg és semmit nem ért abból, ami az életed nagy részét kitölti, amivel foglalkozol, pénzt keresel? Nem éreznétek úgy, hogy csak egymás mellett éltek, de nem együtt?

Én így jártam a barátommal, elhidegültem tőle. Már tisztelni sem tudom semmilyen szinten. Többet keresek nála, megbecsült állásom van, a munkahelyemen körülrajonganak a férfiak. Miért kellene leragadnom egy pék mellett? De megbántani sem szeretném.

28/L

2012. ápr. 17. 14:35
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
kérdező, maximálisan megértelek.. mintha az én történetemet olvasnám.. és igen, a szakmunkások jobban lenéznek minket, mint mi őket. én addig 1 mukkot se szólok, amig nem kezdi el vmelyik fujjozni a diplomát..
2012. ápr. 17. 15:57
 32/66 anonim ***** válasza:
#29: az a baj, hogy te pedig csak azt fújod a diplomátlan létről, amit te és a kollegáid sejtenek róla. Két külön világ vagytok, ennyi, ha ezt nem tudod feldolgozni akkor szakíts. Én sok párt ismerek ahol csak az egyik fél diplomás, mégis boldogok együtt.
2012. ápr. 17. 15:57
 33/66 anonim ***** válasza:
0%
utolsó, igen, de akkor annak a másiknak van vmennyi máveltsége, pl. nem Európában fogja keresni Kínát..
2012. ápr. 17. 15:59
 34/66 anonim ***** válasza:

jujj az utolsó válaszolonak irom hogy azért ennyire ne általánosíts, és ne nézd le ennyire azokat az embereket akik nem végeztek egyetemet..ez nagyon gáz..

meg az is hülyeség hogy valaki kezd fujjogni arra hogy diplomája van vkinek, meg csak egy papir..azért jó soakt kell tanulni, ahooz a papirjoz, öcsém egyetemre jár, én nem..de azért ennyire ne nézzük már le azokat az embereket akik nem járnak felsőoktatásba...

nekem emiatt nincsen kisebbségi komplexusom, de itt már nagyon a végletekbe esik egy két ember

2012. ápr. 17. 16:10
 35/66 anonim ***** válasza:
kirívó példa volt.. de nem a példa a fontos. előtte már leirtam h nekem mi a tapasztalatom az exemmel, olvasd el, és csak azt ne mondd, h az a normalis.. mert nem az...
2012. ápr. 17. 16:15
 36/66 anonim ***** válasza:
na....együtt vagytok még...?
2012. ápr. 17. 16:16
 37/66 anonim ***** válasza:
36%
És mert egy emberrel ilyen tapasztalatod volt... áh, hagyjuk.
2012. ápr. 17. 16:17
 38/66 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy manapság szinte boldog-boldogtalan bekerül egyetemre és egyes szakokat nevetséges könnyedséggel el is végezhetnek. Mesterember meg már alig akar lenni önszántából valaki, mert az eltorzult világunkban minden kis kobakba azt sulykolják hogy érvényesülni csak diplomával lehet, hisz érettségije már az emberek 99%-ának van, attól tovább kell lépni. Arra bezzeg senki sem gondol hogy a szakembereknek is felelősségteljesen kell végezniük a munkájukat, ahhoz is értelmes fej kell és nem csak kézügyesség. Ha csak a leggyengébb és legtrógerabb tanulók mennek szakközépbe, mivel máshova nem kellenek, akkor honnan lesznek megbízható és becsületes ácsok, asztalosok, kovácsok, kőművesek, géplakatosok? Bezzeg közgazdászból, tanárból, meg informatikusból már sz*rásig vagyunk, aztán ők meg nem találnak munkát. Rá kéne jönni, hogy a mesterségek éppolyan fontosak és tiszteletreméltóak mint a szellemi szféra munkái, és a gyerekeknek meg nem kéne bebeszélni hogy olyat intelligens ember nem csinál... Szerintem állati nagy butaság, hogy mindenki csak szellemileg akarja képezni magát. Én egyetemista vagyok, de sokszor jobban örülök annak, ha a munkámnak kézzelfogható eredménye van (pl. hobbiszinten kreatívkodok, esetleg varrok vmit, vagy édesanyámnak segítek a kertben és a munka gyümölcse az asztalunkra kerül). Miért ne lehetne megbecsülni és megfizetni az olyan szakmákat amiben kellő tapasztalatra tehetünk szert akár egy középiskola elvégzésével? Ráadásul ha az ember egy valamire való egyetemet akar elvégezni, ami mellett nem sok ideje marad bulira meg munkára, tehát végig a szüleire van utalva, a felnőttéválás időpontja is jóval kitolódik, mert amíg nincs a kezében a diplomája, másoktól függ. 24 évesen meg ott áll az ember 0 tapasztalattal a munkaerőpiacon, és még csak ott tart hogy önállósodni kéne, miközben már javában biológiai virágkorát éli... És akkor csodálkoznak hogy a fiatalok csak 30 felett házasodnak meg vállalnak gyereket...
2012. ápr. 17. 16:39
 39/66 anonim ***** válasza:
az a baj, h k.rvára nem egy ilyen emberrel volt tapasztalatom. nekem fontos, h egy szinten legyünk, máskülönben miért lennénk együtt? ha nem egyezik a véleményünk? vitatkozzunk örökösen?
2012. ápr. 17. 16:47
 40/66 anonim ***** válasza:
biologiai virágkorát 27-28 éves felett élik a nők inkább, nem 24 évesen
2012. ápr. 17. 16:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!