Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy a facebook teszi tönkre a kapcsolatok/házasságok nagy részét?
Van akit "rabul ejt" a facebook, szabadidejét csak ott tölti, a családjával nem foglalkozik.
Vagy esetleg az ellenkező neműek lájkolgatnak, irkálnak neki,ami félreérthető, és sok vitához vezet nő és férfi között.
A kapcsolati státusz szintén vitatéma. Kiirja az ember, hogy kapcsolatban vagy, vagy ne. Tegyen e fel közös képet, vagy ne.
A facebook ismerkedésre is alkalmas, pl az ember itt találhat rá a szeretőjére, már akinek erre igénye van.
Sokaktól hallom, hogy facebook előtt tartósabbak voltak a kapcsolatok. Szerintetek?
Tudom, a fb előtt volt az iwiw, de ott nem voltak ennyire aktívak az emberek, nem emlékszem hogy az is annyira népszerű lett volna mint a face.
16:08
te kivétel vagy.
Én észrevettem magamon, hogy kevesebbet találkozom a barátaimmal. Ha érdeklődöm felülök, meg hogy találkozhatnánk, írnak magukról pár sort és ennyi.
nálam ez nagyon nem így van.
a párommal mindketten fenn vagyunk, előfordul, h kinn ülök az erkélyen, ő benn van és írunk egymásnak pár sort :)
soha nem volt még vitánk a fb miatt.
mindenki lájkol, kommentel, szervezi magának az esti bulit, de egyikünk sem keres magának szeretőt :P
a hisztis pitsák hajlamosak fennakadni ilyen lájkoláson meg kommentelésen, én nem.
A Fb csak egy a lehetséges tényezők közül, ami elronthat egy kapcsolatot. Ha valaki nem viszi túlzásba az internetezést, akkor belefér a Fb, és más is.
Ettől függetlenül én nem regisztráltam magam.
Amúgy szerintem csak idő kell, és erre is ráunnak az emberek ugyanúgy, mint az iwiw-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!