Baba születése után tönkrement házasságok, kapcsolatok?
Basszus, ha sír a gyerek, van apja. Sétáni együtt is lehet, sőt ha az apuka ráér kell is.
Sok férfi kicsit el van tévedve.
Nálunk még nem ment gallyra csak majdnem hála az ég idöben észhez kaptunk.Nálunk az volt a gond h a kicsi születése után eléggé eltávolodtunk egymástól.Ugye én itthon a párom melóba.Nem ült le velem beszélgetni és ha igen amikor elmondtam neki az érzéseimet és hülyének nézett nem értette miért érzem magam egyedül.Nem hagyta h 10 percre ott hagyjam neki a gyereket szóval vinnem kellett a boltba is míg ö itthon volt akkor is.Aztán a szüleim segíteni akartak neki a meló keresésében és mivel nem rajong a szüleimért így leoltott.Haza akart menni(román) én pedig kijelentettem h amíg van más lehetöség mi nem megyünk.Aznap majdnem szét mentünk mert ö úgy értelmezte ezt h nem akarok vele lenni.Akkor volt vitánk még kb 3 napig.Aztán 1x valamivel kedveskedni akartam neki h végre béküljünk ki és nem örült neki és elhúzta a száját.Én elmentem lefürdeni közben jól kisírtam magam és mikor kimentem nyugodt hangnemben veszekedés nélkül elmondtam neki mindent h mit érzek.Akkor nem szólt semmit hanem másnap melóból felhívott és bocsánatot kért.Azóta nagyjából minden oké.De nem rajta múlt.És eszméletlen kevés hiányzott h tényleg vége legyen.
Veletek mi történt?Ne keseregj hisz ott a gyönyörü babád!Ö majd sok eröt fog neked adni.Ha rád mosolyog neked minden bánatod elszáll!
Nem vagy egyedül:(
Nem igaz, hogy ismeri az ember a párját.13 éve vagyunk együtt,sok mindenen túl vagyunk, egy csodálatos házasság(volt) a miénk.Mások el sem hitték, hogy létezik veszekedés nélküli kapcsolat...Bizony, azt hittem, ismerem a férjem!Aztán közös akarattal vállaltunk babát, ami egy merőben új helyzetet teremtett: majd 3 hónapig nem tudtam a megszokott módon foglalkozni a párommal-erre láss csodát, egyből elsírta ezt a kolléganőjének, aki azonnal meg is vigasztalta...
Azóta 1 éves a lányunk, még együtt vagyunk. Állítja, csalódott önmagában, mindent helyrehoz...Csodálatos Apuka, imádják egymást a kislánnyal, de a bizalom meghalt. A mai napig nem tudom, érdemes-e együtt folytatnunk.
Én úgy látom sokszor az van, hogy megszületik a gyerek, és abban a pillanatban a nő megszűnik létezni, és helyette anya van. "Rá van cuppanva" a kisgyermekre, és megfeledkezik a férjről, aki a sokadik helyre csúszik vissza. És nem foglalkozik mással, csak a babával stb. Csak azt akarom mondani, hogy sokszor a nők a hibásak. Szerintem ismerős ez a helyzet is.
Természetesen van amikor a férfi. Én ismerek példát mindkettőre. De sajnos biztatni nem tudlak, mert azok akiket ismerek, nem maradtak együtt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!