Baba születése után tönkrement házasságok, kapcsolatok?
Szerintem az is baj, hogy ha megszületik a gyereke, sok nő számára megáll az élet.
Nem megyünk sehova, mert kicsi a gyerek, ne jöjjön senki, mert kicsi a gyerek, gyerekkel alszik, nem a párjával..no sex.
Nekem is van két gyerekem, a kicsi 8,5 hónapos, éjszaka,sokszor felébred, de ezsembe sem jutott egyxik gyereknél sem, hogya baba szobájába költözzek.
Inkább őt vesszük magunk közé.
Ugyanúgy megyünk mindenfelé (nyarlás, hétvége, kirándulás..), csak most már 2 gyerekkel.
Az utolsót cáfolnám és egyáltalán nem adok igazat neki, bár lehet hogy van ilyen is.
De az én kapcsolatom megszünőben van (mint fentebb irtam),nem vagyok hisztérika, nem hanyagoltam a párom (természetesen nem ő volt az első)és mégis...
Ehhez természetesen két ember kell, és ezt az elején nem tudhatod hogy a férjed, párod hogy reagál a megváltozott helyzetre a baba megszületése után!!hiába éltél vele 5-10 évet nemtudhatod..
Ezért mondom azt hogy nyilván a nő és a férfi ketten tehetnek azért hogy a kapcsolat a baba születése után tönkrement.Nálunk mondjuk persze én is hibáztam,de a párom is ami nekem most már duplán fáj:(
Nem tudok és nem is akarok már azért semmit tenni hogy ez a kapcsolat tovább működjön!És nagyon sajnálom hogy ez igy alalkult de egy olyan embert választottam (sajnos hogy nem tudtam előre) aki egyáltalán nem érdemel meg,valamint nem vagyok egy bólogatós kiskutya hogy mindenre helyeseljek(ahogy ezt a legtöbb férfi elvárja)!! sokat tudnék irni erről, de nem akarok..
Akkor lehet hogy nem vettem észre hogy gyerek előtt már elcsúszott valami...
Amúgy a párom segitett:fürdetés, altatás, etetés stb... együtt sétáltunk és mégis...Nem a gyerekre figyeltem,főleg nem 101%osan de nyilván ő volt az első..
Hmm nemtudom én 40 viszont a párom 60%ban volt hibás abban hogy ez igy alakuljon mindezek ellenére.De sorolhatnám a hibáit az én hibáimat nem is ez a lényeg.De érthető hogy ezt, vagy az ilyen helyzetet egy "tökéletes" párkapcsolatban élő máshogy látja, és értékeli.
Az a lényeg hogy van egy gyönyörű lányom, és mindezek ellenére a világ legboldogabb anyukája vagyok,ha nem is igy terveztem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!