Egy éves szülinapon minden baba el tudja fújni a gyertyát?
Gyakorolni? Viccelsz?
.....remélem.
Nem, nem gyakoroltattam ilyen rettentő fontos dolgot egyik gyerekemmel sem. Őszintén szólva eszembe sem jutott!
Úristen...
szerintem nem lehet.
lehet olyan hogy egy gyerek fúj egyet és a szülö észrevezsi megdicséri majd a gyerek megint ismétli.
de a megmutatni, és gyakorolni nem lehet vele.
mi járunk baba-mama énekere. ott elötte hetekben sokszor énekeltük az ég a gyerety éget. ö ott járt hogy nézett. most 13 hósan már az úját feltartja néha.
amit nekem imádott a lányom a szülinapján az az óriási héliummal töltött lufi.
Nem, szerintem egyik baba sem tudja elfújni, vagy legalább is nagyon kevés. Jó, ha 2évesen el tudják fújni.
Én kisebbemnek tegnap volt az 1. szülinapja, sajnos belenyúlt a lángba, sírás volt, el is raktam gyorsan.
A nagyobbom a 2. szülinapján már el tudta fújni.
De ő sokat buborékfújózott már 15-16 hós korától, nagyon jól tudott célirányosan fújni.
Elfújni nem nagyon fogja, max. nézegeti. A lányom most 8 hónapos, és itthon szoktunk illatos gyertyát gyújtani. Nézegeti egy picit, aztán annyi. De legalább nem fél tőle.
Ismerősöm a kisfia első szülinapi tortájára tűzijátékot rakott. A kisfiú úgy ordított, hogy csak na, rettenetesen megijedt. És mit csináltak az okos szülők? FÉNYKÉPEZTÉK! Nem vette el előle senki, ő meg csak sírt. :(
Szóval 1 évesen szerintem óvatosan kell bánni minden ilyen tüzes dologgal, mert nem lehet tudni, hogy reagál a baba.
Az elfújást nem kell vele gyakoroltatni, de szerintem néha gyújthatsz egy-egy gyertyát a lakásban, akkor nem fog félni tőle.
Szia!
Nálam a nagyobbik fiam mikor egy éves volt,megoldotta...rányomta a marcipánt és azzal eloltotta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!