Másfél éves zoknit nem tűrő legszívesebben mezítlábazó baba lábára mit adtok hűvösebb időben a lakásban?
szia
az én lányom ezért kap harisnyanadrágot, és szoknyát. Sokszor a harisnyát is húzza, a térdrésze van a bokáján.
Sajnos most már hideg a lába,ha hosszabb ideig mezítláb van. Mindent lehúz a lábáról itthon,szabályosan szenved amíg le nem veszi. Harisnyát nem szeretnék,abba beleizzad. Gondolom a cipő sem egészséges egész nap. Liliputi kiscipőhöz túl magas a lábboltozata.
Hasonló gondoknál nektek mi vált be?
Nálunk hála a jó égnek nem fázik a lába, de volt 1-2 hidegebb nap, amikor nem akartam mezítláb hagyni, akkor adtam rá kis plüss cipőt, tipegőt.
Nemrég egy anyuka itt azt tanácsolta, hogy nekik a titok zokni vált be, azt nem rúgta le. Már ha a lerúgással van a baj, és nem azzal, hogy leveszi, mert levenni bármelyiket leveszi. :) Akkor talán tényleg a harisnya a legjobb.
Egy kis mamuszféle jó megoldás lehet.
[link] <-- itt pedig van egy nagyon jó ötlet, ha tudsz varrni és akkor a picur saját méreteinek megfelelő cipőcskét tudsz gyártani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!