Mi Tévő legyek? Vannak még ilyen házasságok?
Én mondjuk 17 éves vagyok, de van egy 2 éves tesóm. Néha kell rá vigyáznom 1-2 órát. Nem rossz csajszi, de azért nem kis meló, hogy figyeljek rá, meg le legyen kötve de közben tanuljon is valamit. Amúgy én is megtenném a helyedben hogy ott hagyom egy pár napra. Jöjjön rá, hogy mekkora felelősség is. A sexet meg kell beszélnetek, hogy ez így neked nem jó.
Ha végképp hajthatatlan akkor beszélj vele és mondd meg hogy ennek a vége válás lesz. Hátha akkor észbe kap.
Na látom akkor nem csak az én házasságom ilyen. :( Csak nekem rosszabb, mert amellett, hogy sz*rik mindkettőnkre, engem házicselédnek használ, mert arra is lusta, hogy kimenjen magának kaját csinálni. Ha meg nem hozom be neki, áll a bál. Ja és a 1,5 éves lányunkat veri ha éppen nyűgös szegény vagy útban van neki, esetleg leszed valamit a szekrényről. Én lépni fogok, nem is olyan soká, csak még nincs bebiztosítva az anyagi oldal, de amint lesz, tuti, hogy elköltözöm a lányommal.
Neked is ezt tanácsolom, mert tudom, hogy az ilyen típusú emberrel nem lehet beszélni.
Ja és én is otthagytam már 1x, akkor nagyon könyörgött, visszamentem hozzá és rosszabb lett mint előtte. Ezt nem ajánlom, ha lépsz, akkor végleg!
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!