Mi Tévő legyek? Vannak még ilyen házasságok?
Figyelt kérdés
5 eve vagyunk hazzasok a ferjemmel,van mar egy 2eves kisfiunk is.A lenyeg az hogy en mar meguntam ot,viszont ebbe o a legnagyobb hibas.O mindig faradt,o soha nem akar semmirol beszelni...Ha haza jon,kajal es mar megy is netezni.Soha nem jatszik a gyerkkel sem,es ha raszolok hogy egy picit jatszon vele...azt a valaszt kapjuk"mit kell mar egy 2 evesel jatszani"Nagyon sokszor nagyon ossze veszunk.2 hetbe egyszer van sex de abba is taplo.Elválni nem szeretnenk,egyutt szeretnenk nevelni a gyerekunket hisz mindenkettonket imad!2012. márc. 7. 15:37
11/15 anonim válasza:
Kedves első!
Nem értem a kommentedet, amit nekem címeztél. Kifejtenéd?
3.
12/15 anonim válasza:
Nem tudok számolni, ne haragudj:) Nem neked, hanem a második válaszolónak írtam.
13/15 anonim válasza:
10 es és hagyod verje a 1.5éves gyereked??nem hogy kaját nem adnék neki,de pofája se lenne amivel egyen...
15/15 anonim válasza:
Mi a kérdés? Nem szeretnétek válni, akkor szokd meg, hogy ez a helyzet. Nem mintha a gyerek nem érezné, hogy nem stimmel köztetek valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!