Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem engedi, hogy bizonyos ruhákat hordjak. Most mit tegyek?
Még a férjemtől kaptam egy csomó szép, drága ruhát, amiket imádok. Eléggé feltűnő, testhez simuló darabok (X-it, My77). Viszont a párom nem engedi, hogy hordjam őket, mondván neki nem tetszik, ha így öltözködik egy anyuka. De mondtam neki, hogy én sosem leszek az a farmer-pólós nő, mert nem szeretem azt a viseletet. Egyszerűen nem érzem jól magam bennük. Ezt tudta akkor is, mikor összejöttünk. Neki azért nem tetszik, mert akkor még többen megnéznek és ő féltékeny. Most mit tegyek? Szeretem a páromat is, de a ruhákat is. Itt milyen kompromisszumot lehet kötni, hogy mindkettőnknek jó legyen?
A válaszaitokat előre is köszönöm.
ma 12:09 ezt a zsákot ne nevezd ruhának,nekem nem apács kell,hanem egy belevaló igazi dögös nő.
Igenis vegye fel a pics@ szoknyát,igenis húzzon combfixet,jó alakod van legyél rá büszke sajnos a mai nők 95%-a alakját,hadd ne minősítsem,meg a farmer-póló viseletet,ettől ráz ki a hideg.
Igenis egy bombanő mutassa meg az alakját,és büszkélkedjen vele.Én el is várom a csajomtól,hogy csak csinosan öltözhet fel,nyáron kizárólag minibe jöhet,meg feszes felsőkbe,meg testhez simuló ruhákba.Volt néhány konvervatív cucca azokat kidobattam vele. :)
Igenis vedd fel,olyan kevés jó nő van,mindenki nagykabát,sál,farmer-póló,kötött pulcsi,hosszú szoknya,blööööeeeee.Na én ezektől mászok falra.
Speciel én a k_rvás megjelenést preferálom.
A párod egy barom,akkor keressem magának egy ,,anyuka fazont",lötyi mötyi,narancsbőr,kötött pulcsi,rövid haj, az a nekivaló nem te kérdező.
Ne félj mellettem csak mutatós kirívó ruhába jelenhetnél meg az tuti :)
24F
Tőled tuti sokkal jobban.Egy max 21-nek néz ki.Pilatest tanít,és minden tanítványa szinte könyörög,hogy így akar kinézni így akar kinézni és 20-n évesek.
Meg a pasik is megbámulják,nem egy ajánlatot kapott már,mert igazi NŐ,nem egy szürke kis izé mint a mai nők 95%-a akik elvannak észreveszed,mert lusták bármit tenni a külsejükért.
Az egy dolog,hogy úgy öltözik,de ez a jó,és 2,5 év után úgyanúgy kívánom mint az elején,hány kapcsolatba lehet ezt elmondani?
jajj,ha van alakod,akkornehogy magadra huzz olyat mint linkelt valaki,azt vegye fel aki molett.
ne engedj,mert bánni fogod.
25 vagy,fiatal,mikor hordj csinos ruhákat ha nem most?
Erről van szó utolsó,igazad.Látom azért vagyunk egy páran akik nem a sztereotípiák szerint élnek hane szeretik és élvezik a szépet meg az életet.Kezdek reménykedni néha mégse annyira reménytelen az ország :)
Vedd csak fel,legyél büszke magadra ,,nagykanállal fald az életet",aki lerib@ncozz csak arra gondolj,sz@r dolog irigykedni hogy nem kaphatsz meg(pasi) vagy nem nézhetsz így ki(csaj).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!