Megint megcsal a férjem vagy csak én beszélem be magamnak azt a bizonyos női megérzésemet?
A megérzés szokta jelezni a tényt. Ha a megszokottnál jobban hanyagol (szex terén) akkor jó a megérzésed.
Sajnos aki ilyesmire hajlamos az nem változik később sem, csak óvatosabb lesz.
A megcsalás nem csak arra van hatással, hogy a férfi(máshol a nő) később is képes lesz megtenni. Az igazi probléma az, hogy - teljesen jogosan - megbomlik a bizalom köztetek.
Ő óvatosabb lesz, te körültekintőbb: egymás miatt lesztek feszültek, pontosabban mindketten kényelmetlenül fogjátok érezni magatokat egymással és külön-külön is, az ő 'ballépése' miatt. Sajnálatos, hogy most is neked kell törni a fejed azon, hogy biztos nem csal-e meg. Azt hiszem, hogy érdemes lenne mindezt elmondanod neki is, csak hogy tudja, mit tett anno és ez milyen hatással van rád és a házasságotokra a mai napig. Próbálj a lelkére beszélni - amennyiben olyan ember, akivel LEHET is beszélni, mert sokan egy ilyen női 'nyavalygásra' csak csapkodással meg morgással reagálnak.
Hadd kérdezzem meg, mik kötnek össze titeket? (gyerek, ház, stb)
Még mindig egy m. helyen dolgoznak a csajjal?
Nem próbált többet a csaj,pl. hogy váljon el érte a férjed?
Lehet,hogy csak gyanakvóbb lettél, az után.
Érdekes, engem is 1,5 éve csaltak meg,én is "résen " vagyok, de remélem nem ismétlődik meg, mert akkor vége,1 eélyt kapott.
Én hiszek a megérzésekben. Ilyenkor csak érzünk dolgokat, amiket szavakkal nem is lehet megmagyarázni, és pont ezért lehet akár igaz is.
A te esetedben ez azért lehet fontos, mert utoljára ilyet akkor éreztél, amikor tényleg megcsalt. És most megint ezt érzed. Ettől függetlenül lehet, hogy csak a bizalom elvesztése generálja ezt a furcsa érzést benned, és nincsen szó megcsalásról. Viszont ez is jelent valamit, hiszen nem bízol már meg benne úgy, mint azelőtt. Itt már talán nem is az a kérdés, hogy megcsal-e ismét, hanem hogy bizalom nélkül bírsz-e tovább ebben a kapcsolatban maradni. Én a helyedben beszélnék vele, és ha kiakad tőle, az se nem jogos, se nem fair. A reakciójából úgyis látni fogod, mi az igazság.
Bírom az olyan tanácsokat, akik egyből azt mondják,hogy jaj rúgd ki,meg milyen szemét stb.
Lehet,hogy sokaknak furcsa, de van,hogy egy félrelépés megerősít egy addig talán rosszabb kapcsolatot. Rájönnek,hogy valamit nagyon elrontottak,de mégsem akarnak egymás nélkül élni.
Nálunk ez történt 3 éve. Köszönjük szépen,azóta nagyon jó a kapcsolatunk. Talán még az elején sem volt ilyen jó. Meg tudtuk beszélni ki mit rontott el (szerintem ez intelligencia kérdése), min kellene változtatni. Adtunk időt is,hogy megnézzük működik-e. És igen, fel sem merült azóta sem egyikünk részéről sem a megcsalás! Viszont ehhez kellett,hogy eldöntsük, hogy akkor tényleg lezártuk a múltat és megpróbálunk bízni.
Kérdező! Ahogy látom nálad viszont nem nagyon állt helyre a bizalom. Kérdés,hogy hosszúttávon tudod-e ezt csinálni!
Utolsó válaszoló: végre, hogy más is úgy gondolja,ahogy én!
Mi is pont így jártunk, mint TI!
Ha akarod,beszélhetünk priviben is!
Nagyritkán van ilyen is. Hatalmas, messze nem mindennapos fejlődést feltételez. Ilyet a legtöbb embertől nem érdemes elvárni. Ezért általában jobb külön.
És arról meg nem is beszéltünk, mit tehet az, akit megcsaltak, hogy ne maradjon tüske a közben esetleg tényleg "megjavult" élete párjával szemben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!