Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megint megcsal a férjem vagy...

Megint megcsal a férjem vagy csak én beszélem be magamnak azt a bizonyos női megérzésemet?

Figyelt kérdés
Másfél évvel ezelött megcsalt a munkatársnőjével és akkor is egy pillanat alatt "jött" egy megérzésem,ami ugye be is igazolódott....mostanában ismét úgy érzem,hogy sunyi,nézem a telefonját,a laptopot de semmi jel.Nekem már az is gyanús ha korábban megy be melózni mivel akkor csinált ilyet amikor volt neki a csaj.Nem tudom eldönteni,hogy jók-e a megérzéseim vagy egyszerűen csak ennyire bizalmatlan lettem?
2012. febr. 4. 08:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,hát.....valami alakul a megérzésem körül.Tegnap láttam a mobiljában hogy beszélt azzal a "bizonyos" munkatársnőjével,(bár csak 1 percet).Ma,amikor hazajött a férjem,megnéztem ismét a mobilját és a híváslistából törölte!!! Na,vajon miért ha csak egy ártatlan hívás lett volna?Fúúú.... már nem tudom mit gondoljak...most lesem őt pár napig,nem akarom letámadni amíg nem vagyok biztos a megérzéseimben.
2012. febr. 4. 21:16
 12/17 anonim ***** válasza:
Mindig bízz a megérzéseidben. Én is mindig elnyomtam őket, de aztán újra és újra kiderült hogy hallgatnom kellett volna rájuk.
2012. febr. 6. 19:48
 13/17 anonim ***** válasza:
a megérzésnek van alapja,főleg a nőinek,de ilyenkor azt gondolom az ember jobb ha körülnéz a saját háza táján is,de persze nem megcsalás ügyben hanem hogy mi lehet annak az oka hogy a párom félre megy és mi az ami miatt másnál keresi a boldogságát.Mert általában akármilyen hülyén is hangzik de a félre dugáshoz sokszor a másik is hozzá járul valamilyen szinten,persze nem minden esetben mert vannak megrögzött pi.na bubusok és megrögzött kuki vadászok akik nem tudnak leszokni a vadászásról.
2012. febr. 15. 21:46
 14/17 anonim ***** válasza:
Na mi lett, kérdező? Kiderült valami?
2012. jún. 3. 12:11
 15/17 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne.....
2012. jún. 4. 09:15
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem igazi probléma...nem igazi kérdés....ergo, nincs fejlemény
2012. jún. 4. 10:17
 17/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Igazi a kérdés......sajnos!

De......nincs fejlemény,vagyis azóta semmi gyanús. A híváslistát azért törölte a párom (állítása szerint)mert tudta hogy féltékeny vagyok és nem akart idegesíteni feleslegesen....Remélem ezzel lezárult ez a probléma!!!

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

2012. júl. 11. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!