Mi történne akkor ha a gyógyszerárban vennék magamnak 2-3 doboz hashajtót és mindet bevenném?
nevelési tanácsadóba, még ha 6 éves vagy is mehetsz szülő nélkül!! csak be kell menned és szólnod kell, hogy titoktartás mellett járnál pszichológushoz. Ingyen is van. Én is elmentem anno, szóval tudom. És nagyon jófejek, végre valaki, akit tényleg érdeklek.
Szerintem mással is felhívhatnád magadra a figyelmet, pl. vmilyen olyan sport vagy festészet, kézművesség, hobbi, ahova megkérnéd, hogy együtt menjetek. Vagy egyszer, mikor pihennek, tévéznek próbálj csak úgy odamenni anyudhoz, hogy ölelgessen meg egy kicsit.
próbálkoztam vele...le se szrnak....
versenyszerűen is sportoltam...sikereket értem el...mehettem volna peste...de nem engedtek így le kellett mondanom minden addigi álmomról....
de egy meccsemen voltak kint...azt is úgy. hogy bögve i dultam el, hogy egyszer nem jönnek el....azután már leszrtam....
Ha eddig lesz.rnak, a magánakciód után is le fognak, ne aggódj.
Én anorexiába mentem bele, h figyeljenek rám, és rácssztem, mint állat, mert itthon ugyanúgy én vagyok az utolsó.
akkor inkább a magad érdekeit nézd és szeresd magad nagyon. minek ártanál magadnak, semmi értelme.
akkor inkéább pszichológus, rá számíthatsz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!