2 éves lányom nemrég öntött bele a szájába egy majdnem teli doboz Caulofillum nevű homeós bogyót nem tudom hány darab van benne, jó sok, lesz tőle baja?
mossatok fogat, vagy itass vele minden olyat, amit a homeos szerek mellett nem lehet csinálni. Elvileg ez hatástalanítaná. A gyerekorvost azért hivd fel.
Mióta feltetted a kérdést eltelt egy kis idő, mi történt azóta???
Az én fiam azt a víz hatására megnövekvől bogyót (amit vázába szoktak rakni, felszívja magát víz hatására) kapkodta be, felmászott az ablakpárkányra. Nem tudtam evett-e belőle. Azonnal hívtam a gyerekorvost. Le kellett nyúlnom a pici torkába, meg kellett hányatnom, hogy jön-e ki valami szerencsére nem volt semmi. Ha lenyelte volna, akkor gyomormosásra kellett volna menni
Semmi baja nem lesz azt mondta a dokinő aki amúgy homeopátiás orvos is.
Nem tudok erre most szalonképesen válaszolni hogy kerülhetett a kezébe nyilván tök felelőtlen idióta vagyok és elöl hagyom a gyógyszereket...:-O
a rendes gyógyszerek elzárt szekrényben vannak, ez a kis műanyag tubus pedig véletlenül beleesett a karácsonyi díszek tárolására szolgáló zacsiba gondolom még tavaly és most hogy elővettük, megtalálta a kislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!