2 éves lányom nemrég öntött bele a szájába egy majdnem teli doboz Caulofillum nevű homeós bogyót nem tudom hány darab van benne, jó sok, lesz tőle baja?
Figyelt kérdés
Nem tudtam már kiszedni a szájából szétrágta a golyókat és lenyelte.2011. dec. 29. 08:52
11/14 anonim válasza:
Igaza volt az egyik hozzászólónak, közömbösíteni kell ilyenkor valami mentolossal, vagy kámforossal. (fogmosás, mentolos cukorka, illóolajok vagy a kávé is jó) Tudom, hogy már késő, csak azért írtam hátha történik ilyen mással is...
12/14 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat nem vagy idióta. Nálunk is előfordult, mondjuk szerencsére nem evett belőle, nem tudja levenni a tetejét még. Nekem a kölcsönadott és visszakapott babaruhák között volt egy tubus ilyen szer, és mikor válogattam őket, kiraktam az éjjeli szerkényre, hogy majd elrakom a helyére. Valamiért kimentem a szobából, és mire visszamentem, addigra a lányom a kezében szorongatta, és futkározott vele. Nem akarta visszaadni. Szerencsére nem tudta levenni a tetejét.
Ezt csak azért írtam le, hogy mással is előfordul, és tényleg nem lehet elég óvatos az ember. Legközelebb tuti nem fogsz te sem előhagyni semmi ilyet még fél percre sem. De hidd el én sem! :)
13/14 A kérdező kommentje:
hát persze én is ironikusan írtam, hogy nyilván nem vagyok teljesen hülye, tudom hogy semmit nem szabad elölhagyni és ő a második gyerekem így összességében 5 év alatt nem fordult ilyen elő velem SOSE. Most először. Szerencsére nem lett baj meg nem olyan igazi gyógyszer.
2011. dec. 30. 15:30
14/14 anonim válasza:
ja, es a "homeopatias doktort" MAXIMUM termeszetgyogyasznak hivjak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!