Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem engedi, hogy bizonyos ruhákat hordjak. Most mit tegyek?
Még a férjemtől kaptam egy csomó szép, drága ruhát, amiket imádok. Eléggé feltűnő, testhez simuló darabok (X-it, My77). Viszont a párom nem engedi, hogy hordjam őket, mondván neki nem tetszik, ha így öltözködik egy anyuka. De mondtam neki, hogy én sosem leszek az a farmer-pólós nő, mert nem szeretem azt a viseletet. Egyszerűen nem érzem jól magam bennük. Ezt tudta akkor is, mikor összejöttünk. Neki azért nem tetszik, mert akkor még többen megnéznek és ő féltékeny. Most mit tegyek? Szeretem a páromat is, de a ruhákat is. Itt milyen kompromisszumot lehet kötni, hogy mindkettőnknek jó legyen?
A válaszaitokat előre is köszönöm.
Növeld az önbizalmát :)
Dícsérgesd, hogy Ő egy igazi férfi :) Hogy neked jobb sem kell, mint Ő :)
Ne azokat a tulajdonságokat dícsérd meg a legjobban rajta, amik neked tetszenek benne, hanem ami miatt Ő szereti önmagát :) Lehet, hogy ez gyerekesen fog hangzani, de féltékenység ellen csak ez segít :)
Mindenkinek ment a zöld kéz.
Igen, alapvetően rövid fazonú, de mivel ez a modell majdnem 2 méter magas, rá vannak szabva a ruhák, nekem hosszabb egy picit, mert csak 170 cm vagyok. Az a baja, hogy kihozza az alakomat.
Olyan rossz, mert alapvetően semmi baj nincs köztünk, de valami miatt evvel kapcsolatban nem tudunk közös nevezőre jutni. De akkor majd csak olyankor veszem fel, ha ő nincs velem. Csak akkor meg olyan hatása lenne, mintha azért csinálnám, hogy felszedjek valakit. Nem tudom mi lenne a jó :(
Nem azért, de ezek a ruhák nem nőiesek, hanem k.rvásak. Nem csodálom, ha nem akar ilyenekben látni.
Nem csak két véglet van: k.rvás és slampos. Egy anyuka is öltözhet elegánsan, nőiesen.
Itt pl. ez:
Nőies, csinos, fiatalos, de nem hivalkodó. Amit te linkeltél, az még egy tizenévesnek is lotyósnak hat, nemhogy egy anyukának.
Ezek a ruhák szerintem fiatalokra és fellépésekre valók, de nem utcán billegni benne? En is azt kérdezem hány éves vagy?
Láttam már 50 éves nõket is.
Soha nem értettem, hogy merül fel egy egészséges, érett férfi-nő kapcsolatban, hogy a felek bármit is megtiltsanak egymásnak illetve hogyan fogadhatja el ezt az a fél, akinek "megtiltanak" valamit. Nálam egyszer ejtené ki a párom a száján, hogy nem "enged" ezt azt nekem, gondolkozás nélkül reptetném melegebb éghajlatra. Na mindegy, biztos én vagyok agyonemancipált, hogy nem viselem el a zsarnokoskodást.
A kérdés másik felét olvasva viszont az jutott eszembe, hogy az általad felsorolt ruhák egész egyszerűen kimerítik az ízléstelenség fogalmát, tehát abból a szempontból megértem a férjedet, hogy nem tapsikol örömében, hogy ilyen göncöket akarsz magadra rángatni. Nem attól leszel csinos és fiatalos anyuka, hogy konkrétan útszéli lotyónak öltözöl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!