Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen férfiak csak a mesében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen férfiak csak a mesében vannak?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy álmodozó típus vagyok, de akkor is kíváncsi vagyok rá, h mi a véleményetek arról, h általam keresett pasi vajon létezik-e?

Tehát az a lényeg, hogy a legfontosabb: tudjam miért szeretni őt és ő is szeressen engem, fogadjon el a hibáimmal együtt. Magától értetődőnek tartok egy alapvető intelligenciát, ami alatt azt értem, hogy hallgassa meg mások véleményét is, legyen tekintettel másokra. A másik nagyon fontos dolog nekem a humor. Nem kérem én, h ontsa magából a poénokat, de értse a viccet, tudjon magán nevetni, ne vegyen piti dolgokat véresen komolyan. Külső szempontjából nincs nagyon kívánságom (mindig azt hangoztatom, h a sötét hajú, sötét szemű férfiakat szeretem, de legutóbb pont egy kék szeművel volt dolgom, tehát kivétel képezi a szabályt). De nagyon fontos, hogy szeresse saját magát, legyen egy normális, férfias kiállása, ami nagyjából abban merül ki, hogy nem foglalkozik órákat a szépségével, viszont tisztában van magával, és nem akar mindenkinek görcsösen megfelelni, ilyen szinten nem izgatja mások véleménye. És ami még nagyon fontos: legyen egy életcélja, amit szenvedélyesen szeret, és küzd érte.

Tudom, hogy ez nagyon sok dolog. Viszont mindmáig abban a hitben éltem, h ezek nem olyan "hűdemagas" igények. És természetesen nem egyoldalú dolognak kell ezt felfogni, nem az van, h én mindent elvárok és semmit nem adok. Csak azt látom, hogy ma már nagyon sok férfi és nő van együtt olyannal, akivel csak elkeseredésében van együtt, akivel csak a konfliktusok, a megcsalások és az egymás megalázása van jelen. Én ilyet meg nem akarok. És egyre inkább azt látom, h nagyon kevés normális értékrendű fiú/férfi van. De van egyáltalán ilyen férfi, akit én keresek?

2012. febr. 8. 19:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 A kérdező kommentje:
van még valami? szólj, ha már unod
2012. febr. 12. 18:59
 52/75 AVATAR282827 ***** válasza:

17 54-es hatalmas intelligenciával megáldott válaszoló...ha beszélgetni nem akarsz, avagy nem tudod kiismerni a beszélgetőtársad, akkor inkább ne írogass...azt hogy miért írt ki a kérdező ilyen kérdést...azt ő tudja...de miért dobálózol olyan dolgokkal amikről fogalmad sincs...gyógyegerezni meg menj valami debil fórumra...mutogatni, meg beszólogatni a gyerekek szoktak egymásnak...no de mindegy...

Kedves kérdező...viszont...életcélod a boldogság és a karrier...hasznos...de nem egyedi...kinek nem az?...én is szeretnék boldog lenni mindig, jó karriert befutni, és szeretném ha legalább olyan jó szülő lennék, mint a saját szüleim...de szerintem aki kinőtt már a lázadó korszakból az mind így van vele...az igaz, hogy valaki tesz ezért, valaki nem...de soha ne felejtsd el...valaki tud érte tenni, valakinek nem adatik meg...ezért ne írj le más embereket...

amúgy amondó vagyok, jó vitapartner vagy, és nem kellenek hozzád acél idegek, inkább csak az hogy valaki akarjon is megismerni, és meg is értsen =D

2012. febr. 12. 19:30
 53/75 A kérdező kommentje:

nem mondtam, h egyedi életcélt várok bárkitől is. :) de nekem ez nem homályos, én teljesen biztosan tudom, h mit akarok csinálni és teszek is érte. :) de szó sincs róla, h bárkit is leírnék, csak mert kevesebb lehetősége van. az az igazság, h nekem is nagyon nehéz előrelépni, mert pl anyagilag/társadalmilag nem vagyok olyan helyzetben, h csettintek és minden sikerül. engem nem az zavar, h valakinek nincs lehetősége. nyilván azokhoz mérten kell fejlődni, de ha valakiben akarat sincs, az már baj. szerinted nem igaz az, h hiába le vannak osztva a lapok, mindenki felelős a saját sorsáért? de persze az is lehet, h csak álomvilágban élek. :)

kösz a bókot. :) amúgy mindenkinek az a fontos,h megértsék, nem?

2012. febr. 13. 12:45
 54/75 AVATAR282827 ***** válasza:
Bizony jó ha valakit megértenek...az a baj hogy engem néha senki sem ért...vagy csak rosszkor rossz énem jön elő...ja kicsit van bennem pár személyiség...ezért nehéz engem kiismerni...mikor azt hiszed hogy mindent tudsz jön valami új =D de amúgy igen sokat jelent az ha meg tudod érteni, és el is tudod fogadni a másikat, olyannak amilyen =D
2012. febr. 13. 23:03
 55/75 A kérdező kommentje:

úú te skizofrén! :D olvastad az Ötödik Sallyt? durván jó könyv :) de ettől függetlenül nem hiszem, h egyedül lennél, nagyon sok ember mutatja mindig más énjét, legális. :)

csak engem ezért néha megszólnak, h megjátszom magam, de erről szó sincs. az ember mindig kedve szerint viselkedik :)

2012. febr. 14. 19:58
 56/75 A kérdező kommentje:
és miért is nem értenek téged? :D
2012. febr. 14. 19:59
 57/75 anonim ***** válasza:
Megint nem értem mit beszélsz tudod én már férfi vagyok. Hozzád tényleg egy kisfiú (14-15) illik mint pár mert vele vannak csak közös témáitok.
2012. febr. 15. 20:20
 58/75 AVATAR282827 ***** válasza:
mert aki nem csak az egyik oldalamat látta már az életben, az nem tudja hogy mikor vagyok komoly, és mikor hülyülök...jó a pókerarcom =D
2012. febr. 15. 22:24
 59/75 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként a kérdésedre válaszolva, igen, ilyen férfiak csak a mesében léteznek. Túlkomplikálod a dolgot. Szerintem szimplán csináld azt amit a többi csaj csinál, azaz próbálj meg normális lenni, pl. menj rá a külsőre és teperj a helyes pasik után, bár írtad hogy neked a külső nem fontos, amikor egy lány azt írja akkor valszeg pont az ellenkezője igaz. És ez lehet nálad is, hogy amellett hogy ezt a sok baromságot felsoroltad amit elvársz egy pasitól, valójában ezek mellé még alapvetően elvárod hogy egy Brad Pitt is legyen az illető. NA ilyen pasi már tényleg csak a te hülye meséidben létezik. Vannak helyes pasik, lehet rájuk nyomulni (mint azt a legtöbb csaj is teszi). Ha belső értékekre mész rá akkor meg minden pasi megfelel a kritériumoknak, mert mindenkinek vannak jó és rossz tulajdonságai, még egy csúnya pasinak is, szóval másodpercek alatt megtalálhatod életed párját, akár a legelső pasi akit meglátsz kijönni a helybéli kocsmából
2012. febr. 17. 02:23
 60/75 A kérdező kommentje:

Avatar, örülj neki... szoktál pókerezni, ahol hasznosítani tudod? :P (Bár ne ess túlzásokba a pókerarcot illetően, mert flegmának titulálnak majd, tapasztalat. :D)

Béla, nem szokásom "teperni", és nyugodtan hidd csak azt, h kamuztam a külsővel kapcsolatban, nem izgat. (Ja és muszáj Bradet lereagálnom, nyálgép. Akkor mondj valaki igazán macsót,mondjuk Clooneyt.) Ha két srác közül kell választanom, és annyi köztük a különbség külső-belsőt illetően, h az egyik totál bejön arcra/testre/kisugárzásra, a másik nem, akkor valóban azt fogom választani, aki jobban vonz külsőleg is. Nem túl valószínű ez a helyzet, de mutass egy embert, aki hasonló szituban másképp döntene. Nem fogod megérteni, h mire akarok kilyukadni, de nem bánom. Tudod mi a te bajod? Unatkozol, és valamiért nagyon haragszol a nőkre. Nem vagyok rá kíváncsi, h miért, és úgyis tagadni fogod, úgyhogy maradjunk annyiban, h többet ne köss belém és ne szitkozódj, mert foglalod a helyet és untat.

2012. febr. 18. 21:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!