Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen férfiak csak a mesében vannak?
Tudom, hogy álmodozó típus vagyok, de akkor is kíváncsi vagyok rá, h mi a véleményetek arról, h általam keresett pasi vajon létezik-e?
Tehát az a lényeg, hogy a legfontosabb: tudjam miért szeretni őt és ő is szeressen engem, fogadjon el a hibáimmal együtt. Magától értetődőnek tartok egy alapvető intelligenciát, ami alatt azt értem, hogy hallgassa meg mások véleményét is, legyen tekintettel másokra. A másik nagyon fontos dolog nekem a humor. Nem kérem én, h ontsa magából a poénokat, de értse a viccet, tudjon magán nevetni, ne vegyen piti dolgokat véresen komolyan. Külső szempontjából nincs nagyon kívánságom (mindig azt hangoztatom, h a sötét hajú, sötét szemű férfiakat szeretem, de legutóbb pont egy kék szeművel volt dolgom, tehát kivétel képezi a szabályt). De nagyon fontos, hogy szeresse saját magát, legyen egy normális, férfias kiállása, ami nagyjából abban merül ki, hogy nem foglalkozik órákat a szépségével, viszont tisztában van magával, és nem akar mindenkinek görcsösen megfelelni, ilyen szinten nem izgatja mások véleménye. És ami még nagyon fontos: legyen egy életcélja, amit szenvedélyesen szeret, és küzd érte.
Tudom, hogy ez nagyon sok dolog. Viszont mindmáig abban a hitben éltem, h ezek nem olyan "hűdemagas" igények. És természetesen nem egyoldalú dolognak kell ezt felfogni, nem az van, h én mindent elvárok és semmit nem adok. Csak azt látom, hogy ma már nagyon sok férfi és nő van együtt olyannal, akivel csak elkeseredésében van együtt, akivel csak a konfliktusok, a megcsalások és az egymás megalázása van jelen. Én ilyet meg nem akarok. És egyre inkább azt látom, h nagyon kevés normális értékrendű fiú/férfi van. De van egyáltalán ilyen férfi, akit én keresek?
Tök érdekes, amit leírtál, hogy sokan csak azért vannak együtt valakivel, mert szebb szóval nincs jobb. Mi pont erről beszélgettünk ma a testvéremmel, az unokatesómmal kapcsolatban, aki egy olyan kapcsolatban van, aminek mindkét fél részéről az az alapja, hogy "nincs jobb". A kapcsolatuk kimerül abban, hogy a srác bebaszik néha, olyankor ül a sarokban, és lehúz mindenkit piával, és a csaj ül a srác mellett, és kérdezi, hogy kicsim jól vagy.
És néha lefekszenek egymással, és ennyi...
De, hogy a kérdéseidre is válaszoljak, ezek az igények teljesen rendben vannak, és a leendő partnered iránt támasztott igények árulkodnak arról is, hogy te milyen ember is vagy valójában, neked milyen értékek a fontosak, ezért azt tanácsolom, hogy ne adj lejjebb az igényeidből, mert akkor egy olyan kapcsolatba kerülnél, ahol azt éreznéd, hogy a kapcsolat nem adja meg azt, amire szükséged lenne, és csak ismét csalódnál.
Nem kell mindenképpen járnod valakivel, anélkül is élvezheted az életed, hogy belemennél egy olyan kapcsolatba, ami semmire sem jó. A barátaid mindig ott vannak veled, ahogyan a családod is, és az írásodból látszik, hogy megfelelő háttérrel rendelkezel, és nem vagy érzelmileg labilis.
És amikor legkevésbé számítanál rá, úgyis meg fogod találni azt a fiút, akit tudsz szeretni, és aki téged is tud szeretni úgy, ahogyan azt megérdemled, és aki még túl is teljesíti ezeket az elvárásokat.
21/f
tegnap 20:28 - de az a baj, h ez nem döntés kérdése. :) Félre ne érts, 15-16 éves korom óta nem "kesergek" azon, h nincs ilyen fiú/férfi, meg ugye azért szerencsére keresik a társaságomat, de nem úgy van, h eldöntöm, nem kell pasi... egyszerűen csak nem foglalkozok vele, vannak fontosabb dolgok az életemben. Ez is főleg azért jutott eszembe, mert rengeteg olyannal találkoztam, akiről később kiderültek dolgok és ha mondjuk már akkor tisztában vagyok azzal, h kivel kéne kezdenem, nem lett volna annyi sérülés. :)
Ájron - ilyenek nőben biztosan vannak. :)
tegnap 21:53 - nyugodtabb... hmm, lehet benne valami. :) Látod ez a legfőbb bajom, h a legtöbben azt se tudják, mit akarnak (nem csak a férfiak, a nők is).
tegnap 22:07 - azért nem értékelik, mert a lányok (és fiúk) ebben a korban valóban főleg csak a külsőségekre mennek, a legtöbben nagyon felszínesek (van kivétel persze). Egy-két év eltelik, érettebb leszel és érettebb emberek vesznek majd körül és a lányoknál te leszel a főnyeremény. :)
tegnap 23:57 - amit az első bekezdésedben írsz, hát kb pont ilyen egy gimis exosztálytársam esete, tudja, h nem kaphat jobbat (vagy csak azt hiszi), elvannak, néha szexelnek, amúgy sokat figyeltem őket társaságban és rájöttem, h ez az, amit én nem akarok. Nincs témájuk. Igazad van, nem adom lejjebb. :)) Ó hát köszönöm a dicséretet, a családom valóban mindig ott van, ha szükség van rájuk, és tőlük jobbat nem is kívánhatnék. :) És tényleg van 1-2 olyan barátom, akikkel már minimum egy fél évtizede vagyunk nagyon szoros kapcsolatban, mindegyikükért hálát is adok. :) Köszönöm a biztatást, nagyon rendes vagy. :) (Ne vedd negatívságnak, csak azért vagyok kicsit kétkedő, mert két nagy csoportot ismerek: aki nem felel meg ezeknek és aki megfelel. Aki nem felel meg, ebből is vannak jobbak, rosszabbak nyilván, de ők azok, akikkel ugye nem szívesen kezdenék. Aztán vannak olyanok, akik megfelelnek ezeknek az elvárásoknak, de mindnek barátnője van. Közülük bármelyiket elfogadnám, de tényleg, de boldog kapcsolatban vannak nem is tudom, hány éve, tehát attól félek, h aki ilyen típus, már ezelőtt megtalálta a magához valót. De lehet, h tévedek.)
"20:05 - eddig remélhetőleg soha nem fogok eljutni, h ilyen következtetéseket vonjak le. :) jobbulást. :)"
21/F vagyok te naív gyógyegér. Imádom amikor a nők álmodoznak az örökké hűséges lovagról :D 2 pasitípus van, akire buknak a nők (annak lehet több nője is egyszerre), és akire nem (azok általában kamugépek, de sose lesz nőjük). Namármost nem mintha el akarnálak szomorítani, de neked is csak az '1'-es csoportba tartozó pasik fognak kelleni. Márpedig ha az embernek lehet több nője is, akkor lesz is, megtalálja az útját hogy megcsaljon. Ilyen az élet, lehet álmodozni a királyfiról. Jobbulást neked :)
Mellesleg ha ilyen okostojás vagy, hogy kommenteled mindenki kommentjét, akkor egyáltalán minek kérdezel? :D
eszelős gyógyegér
tapasztalati képlet. tudod van aki nem csak a gép előtt meg f@szbook-on kockul, hanem társasági lény. rengeteg embert ismerek és rengeteg (kb 65-70%) a korosztályom beli srácok közül még szűz, csak kamuzik mert nem meri felvállalni. Ismerek olyan pasit is aki meg 50-100 csajszit dugott meg már. C'est la vie
És ne beszéljenek itt az igazszerelemről meg stb, én is voltam már igazán, mélyen szerelmes egy csajba még gimiben, adódó alkalommal mégis "megcsaltam" fizikailag (érzelmileg nem, mert ilyenek az ösztöneim. Az ösztönei ellen senki nem tud védekezni. Ezt nevezik fajfenntartás ösztönnek.
ma 19:18 - azért kommentálom mások kommentjét, mert válaszolok. tudod ezt úgy hívják, h párbeszéd. :)
köszi a kommentedet, nevettem egy jót. :P
bozontosborz - hiszen ő itt a János, hogy mersz kételkedni a szavaiban?? :D
Képzeld, jogi egyetemista vagyok.. asszem jobban értem a szociális helyzeteket mit te.
"Külső szempontjából nincs nagyon kívánságom (mindig azt hangoztatom, h a sötét hajú, sötét szemű férfiakat szeretem, de legutóbb pont egy kék szeművel volt dolgom, tehát kivétel képezi a szabályt)" Megint hazudsz magadnak :D
"nagyon fontos, hogy szeresse saját magát, legyen egy normális, férfias kiállása, ami nagyjából abban merül ki, hogy nem foglalkozik órákat a szépségével" nem ellentmondásos?
nem, nem tartom annak. :) ha tényleg nem jutott el az agyadig, nagyon szívesen elmagyarázom. :P
"Külső szempontjából nincs nagyon kívánságom (mindig azt hangoztatom, h a sötét hajú, sötét szemű férfiakat szeretem, de legutóbb pont egy kék szeművel volt dolgom, tehát kivétel képezi a szabályt)" - hazudok? látszik, h nem igazán fogtad fel. ami példát leírtam, h ÁLTALÁBAN a sötét hajú/szemű pasik jönnek be, azt cáfoltam meg azzal, h múltkor PONT nem ilyen volt. TEHÁT: hiába vannak, akik jobban bejönnek (vagy több olyan tetszik meg), mindig van olyan is, aki meg teljesen más. komprende? szívemre venném, ha nem értenéd, nyugodtan szólj, ha nem tiszta, végül is mindig azt tanították, segítsem a nálam gyengébb képességűeket... :)
"nagyon fontos, hogy szeresse saját magát, legyen egy normális, férfias kiállása, ami nagyjából abban merül ki, hogy nem foglalkozik órákat a szépségével" kicsit gyengén érvelsz, ha azt hiszed, ezzel húdenagyon megfogtál. ha figyelmesen továbbolvasol (úgyúgy, jobbra), akkor azt látod, h "viszont tisztában van magával, és nem akar mindenkinek görcsösen megfelelni, ilyen szinten nem izgatja mások véleménye." remélem, ezt azért nem kell magyaráznom. :)
jöhet még nyugodtan a kritika, találj még 100 dolgot, amibe beleköthetsz: annyit azért megsúgok, h rajtam nem igen fogsz fogást találni. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!