Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen férfiak csak a mesében vannak?
Tudom, hogy álmodozó típus vagyok, de akkor is kíváncsi vagyok rá, h mi a véleményetek arról, h általam keresett pasi vajon létezik-e?
Tehát az a lényeg, hogy a legfontosabb: tudjam miért szeretni őt és ő is szeressen engem, fogadjon el a hibáimmal együtt. Magától értetődőnek tartok egy alapvető intelligenciát, ami alatt azt értem, hogy hallgassa meg mások véleményét is, legyen tekintettel másokra. A másik nagyon fontos dolog nekem a humor. Nem kérem én, h ontsa magából a poénokat, de értse a viccet, tudjon magán nevetni, ne vegyen piti dolgokat véresen komolyan. Külső szempontjából nincs nagyon kívánságom (mindig azt hangoztatom, h a sötét hajú, sötét szemű férfiakat szeretem, de legutóbb pont egy kék szeművel volt dolgom, tehát kivétel képezi a szabályt). De nagyon fontos, hogy szeresse saját magát, legyen egy normális, férfias kiállása, ami nagyjából abban merül ki, hogy nem foglalkozik órákat a szépségével, viszont tisztában van magával, és nem akar mindenkinek görcsösen megfelelni, ilyen szinten nem izgatja mások véleménye. És ami még nagyon fontos: legyen egy életcélja, amit szenvedélyesen szeret, és küzd érte.
Tudom, hogy ez nagyon sok dolog. Viszont mindmáig abban a hitben éltem, h ezek nem olyan "hűdemagas" igények. És természetesen nem egyoldalú dolognak kell ezt felfogni, nem az van, h én mindent elvárok és semmit nem adok. Csak azt látom, hogy ma már nagyon sok férfi és nő van együtt olyannal, akivel csak elkeseredésében van együtt, akivel csak a konfliktusok, a megcsalások és az egymás megalázása van jelen. Én ilyet meg nem akarok. És egyre inkább azt látom, h nagyon kevés normális értékrendű fiú/férfi van. De van egyáltalán ilyen férfi, akit én keresek?
Mindenkinek lenne életcélja? Nem igazán. Nem ismerheted igazán az embereket, ha ezt állítod. Ahogy az egyik válaszoló írta: a legtöbben tényleg csak álmodoznak, és nem tesznek semmit azért, h előrébb jussanak. nem hajlandóak áldozatot hozni, erőfeszítést se tesznek. burokban élsz, ha ezt nem látod.
szeresse magát = egoista? :D érdekes a gondolkodásmódod. igazából nem jó veled vitatkozni, túlságosan gyenge ellenfél vagy. végletekben gondolkodsz, neked csak fekete és fehér van. az, hogy szereti magát valaki(elmagyarázom, hátha kicsit okosabb leszel), nem azt jelenti, h egoista. hanem tisztában van a saját képességeivel, nem elégedetlenkedik (túl alacsony vagyok, vagy nem tudok síelni), viszont reálisan látja önmagát. :) de abban már biztos vagyok, h te nem reálisan látod önmagad. :P
jaj igen, a hihetetlen intelligenciádra az teszi fel a pontot, h mániákusan hajtogatod, h gyógyegér vagyok. tudsz te ennél jobbat is! :P
Igen létezik az általad keresett pasi, méghozzá az Én személyemben!
A kérdés csak az, hogy írsz Nekem vagy sem:D
Avatar - nem álmaim pasija, ezt nem írtam. :)
de nem értem, miért kellett volna érvelnem. elkezdett sértegetni egy felhasználó, én pedig megírtam neki a véleményemet, szerintem teljesen korrekt módon. de aki primitív, ne haragudj, de azzal nem tudok mit kezdeni. :)
nem mondtam, h az én véleményem szent, de ettől függetlenül én így gondolom... és emberismeretet meg sem említettem, szóval ezt hárítanám. :) te tök normálisan viszonyulsz hozzám, hiába nem értesz egyet velem, ezért nem vagyok én sem arrogáns (az előzőnél vallszeg az voltam, de mondom, nem hagyom magam másokkal szemben). És lehet félreérthető volt, de én ÉLETCÉLról beszéltem. Ez alatt azt értettem, h ne csak éljen az egyik napról a másikra, hanem legyen valami, amit szeret csinálni, hisz benne és tesz is érte, h elérje. Mert utálom, amikor az emberek csak beszélnek róla, h nagy dolgokat fognak tenni, de csak a szájuk nagy. Rámenős? :D Nem tudom, ezt negatívumként mondtad-e... Igen, amiket írtam, azok általános dolgok és szerintem ezek az alapok, de megfigyeltem, h ma már nagyon sok emberből hiányoznak ezek a tulajdonságok. Mi az, h más mértékben jellemzőek mindenkire az "igényeim"? Mármint... sejtem, h mit akarsz ezzel mondani, de én úgy írtam, h mindből legyen. Úgy érted, h van egy adott férfi, aki nagyon humoros, viszont nincs sok esze hozzá... (bár ez elég ritka eset)? Ez pl nekem annyira nem jön be, tehát lehet, h ő egy nagyon humoros egyén, de ha legalábbis minimális intelligenciája nincsen, akkor nem játszik. Fú, egész belekavarodtam, meg az egész egy nagy magyarázkodásnak tűnik, pedig igazán nincs miért, hiszen semmi olyat nem írtam. :)
Mit tudok felhozni magam mellett? Nem hiszem, h ezt meg tudnám ítélni, tudod, mindenki elfogult magával szemben. Amit írtál, h önbizalom: azt tartom, h az a tuti recept, ha kifelé azt mutatod, h törhetetlen vagy, ez szerintem érthető, nem? Ha kiderülne, h valójában kinek mennyi önbizalma van, akkor lenne meglepetés. :) A beképzeltség... hmm, az szerintem az egyik legnagyobb hiba, amit egy ember el tud követni. Tudod van az a közhely, h "Az ember két hibát tud elkövetni: az egyik, hogy különlegesnek hiszi magát, a másik, h nem hiszi annak magát." Vagy valami ilyesmi. Na mindegy, mint a legtöbb közhelyben, ebben is van igazság, mégpedig az, h az ember hajlamos másoktól különbnek hinni magát, különlegesnek (én legalábbis biztosan), ez szerintem elég nagy tévedés, amikor meg úgy látja magát, h átlagos, benne van a tömegben, akkor meg tudnia kéne, h igenis különleges valamiért. Nem tudom, melyik a rosszabb, döntsd el te. :)
Vissza sem olvasom, miket össze nem hadováltam, ne hari a rendezetlenségét, meg az összevisszaságért (aludtam vagy 2 órát, látnád, mekkora karikák vannak a szemem alatt:)), azért remélem, valamennyire átlátod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!