Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nő ribanc? 24 éves férfi vagyok, eddig csak olyanokat ismertem meg.
bocs,nem olvastam el az előttem szólókat...
én 27 éves lány vagyok, de a tőlem fiatalabbak körében - sőt inkább úgy fogalmaznék,h a 15-22-ig - nagy divat a megjátszott kurvulás. valahogy az a 'menő', pedig állítom nagy %-a azt sem tudja mit csinál!
szerintem keress az idősebbek között vkit.
engem speciel nem érdekel mi a trend az alsóbb korosztályban vagy akár a korombelieknél, lesz@rom magasról. nekem vagy egy szint,ami alá nem megyek és ez kb. megvan az élet minden terén, legyen bármi az aktuális 'divat':)
SZIASZTOK!
Én vagyok az a személy aki a 16:56-os nevet kapta.Aki csereberélni szeretne szűzet ribancra.Aki nem ismerne meg esetleg,akkor keressen fel a 8. oldalon!A leghosszab szöveggel!Még is csak sikerült 9 oldalt csinálni ebből,sőt még talán eléri a 10-et is vagy többet,azt nem tudom!De aki esetleg felismerne és válaszolt is a kérdésemre annak űzenem,elsősorban a következőket:A szűzek mit sem érnek szex nélkül!És ezért keresek ribancot,mert a szűzek semmire nem jók,csak hogy fogd a kezüket és tölsd el velük az időt.
Az üdvözlettel szűz ribanc cimű lánynak üzenem hogy nem tettem szüztelenné olyan sokat mint azt ahogyan levezette,De tetszik a szűz ribanc neved,és bevennélek a körömbe,ha esélyem van arra,és jól nézel ki.
A másik lánynak üzenem,hogy eszméletlen jó képű vagyok és köszi a failt!:)
A többiek akiket esetleg kihagytam,üzenem:Nem értitek ezt!Lehet hogy jobb egy szűz,mint 10 ribanc,de ha nem tudsz a szűzzel szeretkezni,mert nem haggya,mert várna még időre.Addig aza 10 ribanc élet mentő lehet!Gondolj ebbe bele és érezd ezt át!Továbbra is várom hol tapasztalni olyan ribancokat...!Írjatok erre lécci,ne spontánkodjatok,kommentjeitekkel.Erre kérek választ vagy valami jó csajt ide!Jó pasi vok,jó csajt ide!16:56-OS VOLTAM A 8.OLDALRÓL!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!