Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nő ribanc? 24 éves férfi vagyok, eddig csak olyanokat ismertem meg.
Azért van ilyen nő, mert van ilyen pasi.
Azért van ilyen pasi, mert van ilyen nő.
Sokszor a szerelmes ideálban való csalódás után rájönnek, hogy minek legyenek szerelmesek, minek legyenek hűségesek, minek álmodozzanak, ha nem létezik.
Kedves 16:56-os!!!
Ha 10 évesen kezdted a szüzek falását,akkor 8 év alatt naponta 1330 nőt tettél szűztelenné.
Ez még a hétfejű sárkánynak is sok!!
Minek Neked a ribancok,ha szüzet is kaphatsz???
Üdvözlettel:
Egy Szűz Ribanc.
A ribanckodáshoz kell egy férfi is.Nem??
Akkor az mi???Hímringyó???
16:56
Egy szűz lány értékesebb tíz ribancnál, hidd el. Amúgymeg egód az van látom, de arra kiváncsi vagyok mennyire vagy jóképű, mert szerintem Fail vagy.
Hát..... szomorúan olvastam ezt végig, pedig sok hülye pali pont az ilyen ribancokra megy (lásd 16/56 vagy mennyi).
23 éves vagyok L, és 5 éve élek együtt a párommal.
Soha nem csaltam meg őt senkivel, és nem is fogom.
Ha ugyérezném hogy nekem más kell, akkor ezt közölném vele, és inkább szakítanék vele.
Persze ezután lehet mondani, hogy így meg úgy és hogy mekkora kamu, de az a baj veletek, hogy ti a nőt nem arra akarjátok, hogy szüljön nektek gyereket meg család meg stbstbstb....hanem ti "dísznek", hogy felvágjatok vele, ezekután nem csodálkozom, hogy olyan sok pasi van akit felszarvaztak.
És nem minden lány ribanc, nekem a barátnőim nem azok, az egyik férjnél van 2 gyereke van és nem vágynak másra.
A másik meg sok éve él együtt a párjával(nem magamra gondolok:))
Nah ennyi az amit elakartam mondani, fikázni nem érdemes, mert többet ezt úgysem nézzem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!