Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden nő ribanc? 24 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő ribanc? 24 éves férfi vagyok, eddig csak olyanokat ismertem meg.

Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 23:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/86 napietus ***** válasza:

az unokatesóm akkor is az unokatesóm lesz, ha embert öl, mert a vérszerinti köteléknél nincs erősebb :) egyébként meg tudok különböztetni egy ribit egy rendes nőtől, egy nő ezt jobban látja, mint egy pasi, aki megakad kb. a dekoltázs-fenék-comb Bermuda-háromszögnél.

egyébként akiknek ez a véleménye a nőkről, azokat én csak sajnálni tudom. de az ő bajuk.

2011. aug. 27. 14:22
 32/86 anonim ***** válasza:
26%

Annyi lenne a kérdésem, hogy ti azokat a nőket minek neveznétek akik megcsalják a párjukat, szimplán azért mert elmegy egy buliba és bepiál!!! Én ezeket úgy hívom hogy ri*banc. Jöhet nekem akárki azzal a szöveggel hogy van kivétel. Persze hogy van, azok a nők akik már meg akarnak komolyodni és észbe kapnak hogy hoppá lassan 30 leszek és még nincs egy komoly kapcsolatom, se gyerek, ketyeg a biológiai órám most már meg kellene komolyodni. És még ez után is van hogy megcsalja a férjét, mert hát nem foglalkozik vele eleget,meg elhanyagolja, holott a pasi egész nap azért gürcöl hogy a családját eltartsa. Nem mondom hogy pasik között nincs ilyen. De nekem egy nő se mondja azt hogy tiszteljem addig amíg ő nem tisztel. Egyszer volt egy barátnőm akinek az előző pasija verte a csajt. Soha nem csalta meg a csávót, egyszer sem mert ránézni senkire. Szakítottak mert a csaj már nem bírta tovább. Összejött velem, én persze soha nem bántottam még egy szóval sem, erre mi történt...na mi? Persze hogy megcsalt. Erről ennyit. Egyet értek a kérdezővel. Kevés a normális,megbízható csaj. Ha ismerek is olyat az már mind foglalt.

24/F

2011. aug. 27. 14:35
 33/86 anonim ***** válasza:
25%

"Ha ismerek is olyat az már mind foglalt."

és közben csalja a paliját:D

2011. aug. 27. 14:39
 34/86 napietus ***** válasza:

aha, akkor módosítsuk: "minden nő krva, vagy nem áll szóba Veletek (és akkor azért krva)". azért ennek az éremnek így már erősen 2 oldala van, nem?

utolsó: azt, hogy ki csalja a pasiját/nőjét és ki nem, azt Te sose fogod megtudni, és én sem. ezek a dolgok ált. a nyilvánosság kizárásával történnek ugyanis. tehát ezt lehetetlen kiszűrni, ne is próbálkozz vele, nem fog menni.

2011. aug. 27. 14:41
 35/86 anonim ***** válasza:
0%

Akkor meg okoskodjál itt, hogy a te unokatesód meg stb.....

Mert soha nem tudhatod, én viszont tudom a nő ismerőseimről, h igen volt már rá példa, h vállaltak egy kis maszekot.

De látom nagyon erőlködsz.

2011. aug. 27. 14:49
 36/86 napietus ***** válasza:
86%

én dehogy :) felőlem meghalhattok ebben a tudatban, hogy minden nő ribanc", szerencsére nem a férjem egyikőtök se, szóval hol érdekel...csak egy kis világosságot próbáltam gyújtani, de látom nem sikerült :D

amúgy sztem pont azok a pasik mondják ezt, akik:

1. életükben nem volt nőjük (és savanyú a szőlő)

2. ők a legnagyobb csajozók, akik folyton csalják a nőjüket, aztán meg visítanak, ha visszanyal a fagyi (avagy az kiabál, akinek a háza ég).

további jó magányos nőgyűlöletet mindannyiótoknak a hátralévő (reméljük legalább) száz évre :)

2011. aug. 27. 14:54
 37/86 anonim ***** válasza:
36%
Amúgy ilyen kaliberű arroganciával megáldva melletted boldog a párod? Semmi személyeskedés, csak kíváncsi vagyok.
2011. aug. 27. 15:00
 38/86 anonim ***** válasza:
91%
Ez a felfogás tipikusan az, hogy 'én vagyok a balszerencsés, de megpróbálom a másikra kenni'. A pasik többsége nem képes egy normális lányt találni, ezért mondanak mindent az Összes nőről... Gyerekes.
2011. aug. 27. 15:01
 39/86 anonim ***** válasza:
6%

„de a külső máris sokat elárul a lány természetéről és belső tulajdonságairól, a viselkedése pedig pláne - csak a szemed kell kinyitnod a fejeden, hogy észrevedd. szal az agyad a farkadból valahogy amputáld a helyére”

Pont ez az, hogy a nagyrészükről nem is gondolná az ember.

„A nőket tisztelni kell.”

Ez a hét vicce.

Milyen jó látni, hogy az oldalra látogató nők közül egyik sem ilyen. Persze a valóság egészen mást mutat. Mindig jön a biztos rossz helyen keresgéltek baromság, a végén pedig az jön le, hogy a ribanckodás is a férfiak hibája, mert nem törődnek a nővel eleget stb.

Igaza van az egyik fentinek. A nőket terrorizálni és verni kell, akkor majd nem mernek félrek.úrni, mert ha normálisan bánsz velük, egyből visszaélnek a helyzettel.

2011. aug. 27. 15:03
 40/86 napietus ***** válasza:
15:00: szerintem boldog. egyébként nem vagyok arrogáns és ő sem az. 6 éve vagyunk együtt, egy hangos szó sem volt köztünk. egyébként az előző pasijaimmal sem. utálom a vitát (élőben :D), amelyik cirkuszolt/féltékenykedett/nem becsült meg azt dobtam és kész. nem veszekszem soha :)
2011. aug. 27. 15:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!