Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nő ribanc? 24 éves férfi vagyok, eddig csak olyanokat ismertem meg.
az unokatesóm akkor is az unokatesóm lesz, ha embert öl, mert a vérszerinti köteléknél nincs erősebb :) egyébként meg tudok különböztetni egy ribit egy rendes nőtől, egy nő ezt jobban látja, mint egy pasi, aki megakad kb. a dekoltázs-fenék-comb Bermuda-háromszögnél.
egyébként akiknek ez a véleménye a nőkről, azokat én csak sajnálni tudom. de az ő bajuk.
Annyi lenne a kérdésem, hogy ti azokat a nőket minek neveznétek akik megcsalják a párjukat, szimplán azért mert elmegy egy buliba és bepiál!!! Én ezeket úgy hívom hogy ri*banc. Jöhet nekem akárki azzal a szöveggel hogy van kivétel. Persze hogy van, azok a nők akik már meg akarnak komolyodni és észbe kapnak hogy hoppá lassan 30 leszek és még nincs egy komoly kapcsolatom, se gyerek, ketyeg a biológiai órám most már meg kellene komolyodni. És még ez után is van hogy megcsalja a férjét, mert hát nem foglalkozik vele eleget,meg elhanyagolja, holott a pasi egész nap azért gürcöl hogy a családját eltartsa. Nem mondom hogy pasik között nincs ilyen. De nekem egy nő se mondja azt hogy tiszteljem addig amíg ő nem tisztel. Egyszer volt egy barátnőm akinek az előző pasija verte a csajt. Soha nem csalta meg a csávót, egyszer sem mert ránézni senkire. Szakítottak mert a csaj már nem bírta tovább. Összejött velem, én persze soha nem bántottam még egy szóval sem, erre mi történt...na mi? Persze hogy megcsalt. Erről ennyit. Egyet értek a kérdezővel. Kevés a normális,megbízható csaj. Ha ismerek is olyat az már mind foglalt.
24/F
"Ha ismerek is olyat az már mind foglalt."
és közben csalja a paliját:D
aha, akkor módosítsuk: "minden nő krva, vagy nem áll szóba Veletek (és akkor azért krva)". azért ennek az éremnek így már erősen 2 oldala van, nem?
utolsó: azt, hogy ki csalja a pasiját/nőjét és ki nem, azt Te sose fogod megtudni, és én sem. ezek a dolgok ált. a nyilvánosság kizárásával történnek ugyanis. tehát ezt lehetetlen kiszűrni, ne is próbálkozz vele, nem fog menni.
Akkor meg okoskodjál itt, hogy a te unokatesód meg stb.....
Mert soha nem tudhatod, én viszont tudom a nő ismerőseimről, h igen volt már rá példa, h vállaltak egy kis maszekot.
De látom nagyon erőlködsz.
én dehogy :) felőlem meghalhattok ebben a tudatban, hogy minden nő ribanc", szerencsére nem a férjem egyikőtök se, szóval hol érdekel...csak egy kis világosságot próbáltam gyújtani, de látom nem sikerült :D
amúgy sztem pont azok a pasik mondják ezt, akik:
1. életükben nem volt nőjük (és savanyú a szőlő)
2. ők a legnagyobb csajozók, akik folyton csalják a nőjüket, aztán meg visítanak, ha visszanyal a fagyi (avagy az kiabál, akinek a háza ég).
további jó magányos nőgyűlöletet mindannyiótoknak a hátralévő (reméljük legalább) száz évre :)
„de a külső máris sokat elárul a lány természetéről és belső tulajdonságairól, a viselkedése pedig pláne - csak a szemed kell kinyitnod a fejeden, hogy észrevedd. szal az agyad a farkadból valahogy amputáld a helyére”
Pont ez az, hogy a nagyrészükről nem is gondolná az ember.
„A nőket tisztelni kell.”
Ez a hét vicce.
Milyen jó látni, hogy az oldalra látogató nők közül egyik sem ilyen. Persze a valóság egészen mást mutat. Mindig jön a biztos rossz helyen keresgéltek baromság, a végén pedig az jön le, hogy a ribanckodás is a férfiak hibája, mert nem törődnek a nővel eleget stb.
Igaza van az egyik fentinek. A nőket terrorizálni és verni kell, akkor majd nem mernek félrek.úrni, mert ha normálisan bánsz velük, egyből visszaélnek a helyzettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!