Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nő ribanc? 24 éves férfi vagyok, eddig csak olyanokat ismertem meg.
Eléggé unalmas már h a pasik itt nyavalyognak h minden csaj ribanc meg csak a pénz kell nekik. Ez baromság, csak ki kellene egy kicsit nyitni a szemeteket, nem pedig itt pampogni. Tény, h a mai világban egy önálló élet megkezdéséhez elengedhetetlen a pénz, de ha vkibe beleszeretek, akkor rohadtul nemérdekel hogy mennyi pénze van, másfelől pedig én is próbálok már most félretenni, vannak céljaim, tanulok, dolgozok.
19 L
"A nőket tisztelni kell."
Valószínűleg azért ilyen a véleménye a nőkről, mert akikhez "szerencséje" volt, nem igazán szolgáltak rá a tisztelendő címre, vagy rosszul látom?
Jó akkor majd én pontosabban megfogalmazom.
Szal az a nő, aki néz is ki valahogy ribanc.
Én elhiszem, h a szomszéd utcában lakó Miss Röfi nem ribanc, de ez csak annak köszönhető, h a kutyának nem kell.
A blogos csajnak meg üzenném, h attól, h te nem tudsz róla, h az unokatesód félrekefélne, attól még lehet, h a férjén kívül mással hempereg.
Mielőtt visszavágnál, h az én unokatesóm meg bla bla bla...
Képzeld, nem állítom 100%-ra, h full hűséges.
Szal erről ennyit.
Jah meg a tisztelős dumáról....pont azokat szokták átnyomni a nők a palánkon, akik megtisztelik őket.
Jó akkor legyen nektek igazatok, tudom, ti pont nem ilyeneket ismertek, ti mindig más milyeneket ismertek.
De akkor beszéljünk már arról is, h te miért vagy olyan biztos abban, hogy az unokatesód nem kúr félre? mit vártál, hogy majd fog neked sms-t küldeni? vagy a többi ismerősödről?honnan tudod? fogod a kezük?
Az a baj, h szánalmasan naiv ember vagy, ha azt gondolod, h a te környezetedben senki.De csak legyél rá büszke, hogy te hogy megválogatod az ismerőseid.
Meg ha kiderül, akkor most megszakítod vele a kapcsolatot, mert ugye azt tanácsoljátok, csak h ne legyen ilyen ember a környezetemben...
Elárulnám, h kb. le fogod sza*rni, h az unokatesód kivel mikor hogy kú*rt, ugyan úgy szóba fogsz vele állni, mert az lesz a jelszó, hogy "nem a te dolgod"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!