Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden nő ribanc? 24 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő ribanc? 24 éves férfi vagyok, eddig csak olyanokat ismertem meg.

Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 23:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/86 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé unalmas már h a pasik itt nyavalyognak h minden csaj ribanc meg csak a pénz kell nekik. Ez baromság, csak ki kellene egy kicsit nyitni a szemeteket, nem pedig itt pampogni. Tény, h a mai világban egy önálló élet megkezdéséhez elengedhetetlen a pénz, de ha vkibe beleszeretek, akkor rohadtul nemérdekel hogy mennyi pénze van, másfelől pedig én is próbálok már most félretenni, vannak céljaim, tanulok, dolgozok.

19 L

2011. aug. 27. 10:28
 22/86 anonim ***** válasza:
74%
Utolsó vagyok, és még annyit hozzáfűznék, h én olyan pasival le se állnék, akinek ilyen véleménye van a nőkről. A nőket tisztelni kell.
2011. aug. 27. 10:50
 23/86 anonim ***** válasza:
30%

"A nőket tisztelni kell."

Valószínűleg azért ilyen a véleménye a nőkről, mert akikhez "szerencséje" volt, nem igazán szolgáltak rá a tisztelendő címre, vagy rosszul látom?

2011. aug. 27. 10:58
 24/86 anonim ***** válasza:
8%

Jó akkor majd én pontosabban megfogalmazom.

Szal az a nő, aki néz is ki valahogy ribanc.

Én elhiszem, h a szomszéd utcában lakó Miss Röfi nem ribanc, de ez csak annak köszönhető, h a kutyának nem kell.

A blogos csajnak meg üzenném, h attól, h te nem tudsz róla, h az unokatesód félrekefélne, attól még lehet, h a férjén kívül mással hempereg.

Mielőtt visszavágnál, h az én unokatesóm meg bla bla bla...

Képzeld, nem állítom 100%-ra, h full hűséges.

Szal erről ennyit.

Jah meg a tisztelős dumáról....pont azokat szokták átnyomni a nők a palánkon, akik megtisztelik őket.

2011. aug. 27. 13:56
 25/86 anonim ***** válasza:
63%
Előző: ez ostobaság, sok szép lány van, aki nem ribanc.
2011. aug. 27. 14:04
 26/86 anonim ***** válasza:
Jó, akkor előtte azt is szeretném letisztázni, h nálam nem csak az a ribanc, aki hétvégén lefekszik mindenkivel, hanem aki talán már egyszer félrelépett stb.
2011. aug. 27. 14:06
 27/86 napietus ***** válasza:
nem függ össze a szépséggel. sőt, én több csúnya lányt ismerek, aki országos de minimum járási krva, mint szépet.
2011. aug. 27. 14:07
 28/86 anonim ***** válasza:
100%
Azok a pasik, akiknek ilyen a hozzáállásuk a nőkhöz, nem is érdemelnek meg egy normális lányt.
2011. aug. 27. 14:17
 29/86 anonim ***** válasza:

Jó akkor legyen nektek igazatok, tudom, ti pont nem ilyeneket ismertek, ti mindig más milyeneket ismertek.

De akkor beszéljünk már arról is, h te miért vagy olyan biztos abban, hogy az unokatesód nem kúr félre? mit vártál, hogy majd fog neked sms-t küldeni? vagy a többi ismerősödről?honnan tudod? fogod a kezük?

Az a baj, h szánalmasan naiv ember vagy, ha azt gondolod, h a te környezetedben senki.De csak legyél rá büszke, hogy te hogy megválogatod az ismerőseid.

Meg ha kiderül, akkor most megszakítod vele a kapcsolatot, mert ugye azt tanácsoljátok, csak h ne legyen ilyen ember a környezetemben...

Elárulnám, h kb. le fogod sza*rni, h az unokatesód kivel mikor hogy kú*rt, ugyan úgy szóba fogsz vele állni, mert az lesz a jelszó, hogy "nem a te dolgod"...

2011. aug. 27. 14:19
 30/86 anonim ***** válasza:
100%
Persze, kivétel nélkül, mindegyik az. Sőt, minegyiknek műmelle van, mindegyiknek van min. 1 szőke tincs a hajában (elnézést a szőkéktől), nyáron kivétel nélkül mindegyik nő egy szál ruhában flangál, és mindegyik nőt, kivétel nélkül évának hívják. Mert kivétel sosincs. Kedves 24 éves férfi! A pasik kivétel nélkül csak a ribancokkal barátkoznak. Te is beletartozol azokközé (mert ugye nincs kivétel semmiben sem) akik nem elégedettek a farkuk méretével, a nőkkel, és a pénzügyi helyzetükkel. Sőt, a saját baklövéseidet a másik nemre akarod kenni. Köszönjük! Anyád is ribanc, mert kivétel nincs!
2011. aug. 27. 14:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!