Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden nő ribanc? 24 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő ribanc? 24 éves férfi vagyok, eddig csak olyanokat ismertem meg.

Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 23:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/86 anonim ***** válasza:
34%
Azon mi a nézőpont kérdése, hogy adott egy rendes gyerek, aki már harmincvalahány éves, és teszem azt családot szeretett volna alapítani már régen, de nem volt kivel, mert csupa sz*rházival hozta össze a sors? Elég sok embert ismerek, aki ebben a cipőben jár, ebben nincs semmi, ami nézőpont kérdése lenne.
2011. aug. 30. 13:27
 62/86 tabaki ***** válasza:
100%
Talán figyelj az emberekre általában, hátha köztük bújt el a többi nő...
2011. aug. 30. 13:43
 63/86 anonim ***** válasza:
100%

3 éves kapcsolatban élek, van egy 1 éves kislányom, szeretem a családom, és nem csalnám meg a párom senkivel.

szerinted én is ribanc vagyok???

az hogy te csak olyanokat ismertél meg, az valószínűleg nem a rendes nők hibája, hanem a tied...

25/l

2011. aug. 30. 15:46
 64/86 anonim ***** válasza:
Én kicsit fiatalabb vagyok nálad, de nekem is sokszor megfordult a fejemben ez a kérdés...De még mindig nem találtam rá választ. Én személy szerint nem vagyok az, és erre büszke vagyok. Mások azt gondolják, én vagyok a gáz, hogy nem pasizok össze-vissza, nem rakom ki amim van, és nem vagyok tiszteletlen meg flegma. Nem igazán értem az ilyen gondolkodású embereket, de azért örülök hogy nem minden férfinak tetszenek az ilyen nők. A kérdésedre nem tudok válaszolni, de köszönöm hogy feltetted, mostmár tudom, hogy érdemes élnem.
2011. aug. 30. 20:14
 65/86 FranCicu válasza:
hat gyerekek mar ne haragudjatokmeg de ritka hujek vagytok.. en azt mondom kivetel erositi a szabalyt es igen tenyleg sok k**va van ,es igen en is ismerek ilkyeneket.. normalis kapcsolat nem letezik tisztelet nelkul szoval egy kapcsolatban kolcsonosen kell tisztelni a masikat es amugy ha egy no , no a talpan akkor baszik ra hogy a ferfi veri e vagy nem ...vagy sokkal hamarabb tal majd ˇmegmentotˇ es az elso kanyarba felre lép... de ennek nem kell mindig igy lennie mert ha az ember kinyitja a szemet igenis talôal normalisat .. pl. en is mondhatnam h milyen hujek a ferfiak ugy kiszurt velem az egyik expasim azt se tudtam hol vagyok , es most barmikor letudunk ulni beszelgetni neki is mas csaja van nekem is mas pasi de ez van tudni kell megbocsajtani es elengedni.... volt pasimmal 4 honapig voltam egyutt ugy le*art ahogy voltam es aszemebe mondtam meg h haver ez igy nem fog menni 2 honapra ra talaltam egyx pasit most 24diken leszunk 1eve egyutt es az osszekoltozesen gondolkozunk nem azon , hogy hogy csalhatnank meg amasik ... az h normalis no e valaki vagy r*banc csak attol fugg , h tudja e mit akar az élettol..mert ha eldonti h igen komoly kapcsolatot akorok egy olyan ferfival akit tudok tisztelni es elfogadni ahogy van , es igen erzem hogy szuksegem van ra fontos nekem ovni akarom es megakarom erteni mert majd esetleg hajlando lennek vele csaladot alapitani akkor igen de amikor lemesz a diszko es latod a sok iszakos k**vat akik azt hiszik h nagyok mert ok mar isznak meg mert ki van a pi*ajuk akkor mit varsz? ha a szulei ne neveltek bele a tiszteletet meg jomodort ugy is le fogja sz*rni ez ott kezdodik nem 18 evesen dol el k*rva lesz e vagy rendes.... baratnommel votl olyan eset h megcsalta a pasijat meg mindig egyutt vannak de nem ez a lenyeg o annyit mondott ra o megesik , en meg annyit h ha egy csepett figyelne megadra meg nem lennel ennyire nyitott a vilagra akkor nem mert az elveid tiltanak es ugy gondolnad h csak magaddal ba*ol ki ....egy kapcsolathoz 2 ember kell es ugyanugy ahogy a ferfi uyg nonek is igazodnia kell vagy , ugyanugy ahogy no ugy ferfi tok mind1a kapcsolatban egyen ragngu partnereknek kell lenniuk ez nem megy csak ugy o van ozt akkor jo van ..
2011. aug. 31. 08:27
 66/86 FranCicu válasza:
amugy 19 L a nevet amit itt viselek apasim adta o szolit igy , es buszke vagyok ra hogy valakim akit nem adnek senkiert
2011. aug. 31. 08:29
 67/86 anonim ***** válasza:

FranCicunak adok igazat..teljes mértékben... a k#ák most már a15 éveseknél kezdődnek...menj el egy diszkóba azt néz körül h minden kis csicska ott k#ul..ez már szánalom..

ám azon nem gondolkoztál h veled van a hiba?

2011. aug. 31. 17:26
 68/86 anonim válasza:

Ne haragudjatok, de nem olvastam végig az egészet csak talán a feléig. Jó magyar mentalitás szerint ezért még majd fogok kapni.

Azok a csajok akikről azt mondod ribi mert úgy néznek ki olyan a kisugárzásuk stb.. Azok nullák. Az ágyban nem nagyon tudnak semmit, szexuális kultúrájuk nincs meg lelkileg sem kapsz tőlük semmit. Csak azt tudják hogy szép ízlésesen felöltöznek és kéretik magukat. Ez így van hidd el nekem. Akik kis nyugodtak, csendesek azokban meg ott rejtőzik a szexistennő és a remek lelki társ és ha jobban megnézel egy ilyen lányt még csinos is. Csak nem adja úgy elő magát mint a "ribancok". Azok azért tetszenek majdnem mindenkinek, mert a többségük tényleg úgy néz ki mint egy ribanc és olyan is a kisugárzása. Ezek a férfi ösztönök, nem lehet velük mit kezdeni.

Régen akinek jó és nagy melle volt az el volt telve magától, utána akinek jó segge és jó és nagy melle volt az volt eltelve magától. Manapság már nagyrészt mindenki el van telve magától aki nő. Emancipáció. Nem vagyok soviniszta. Szerintem meg kellene érteni hogy egymás nélkül nem nagyon megy semmi és kész.

Szende kinézetű "ribikkel" én is találkoztam már az életem során. Ők előbb utóbb megszívják a bránert mert mondjuk 19-22 évesen szülnek egy egybenyakú gyúrós pasasnak -aki mondjuk 60e keres egy hónapban- egy gyereket és koszban, stresszben, boldogtalanságban éli le majd az életét.

Másfelől a mai lányok 80%-a nem tudja mi kell a férfinek. Ugyanez elmondható a fiúkról is. Aki normális kapcsolatra vágyik az ne adja fel. Akkor találni fog egy helyes, rendes lányt. Ha megvan akkor azt a célt kell kitűzni hogy kiteljesítsétek egymást és rájöjjetek mi kell a másiknak és megvalósítsátok magatokat és őt is...

2011. szept. 1. 07:36
 69/86 anonim válasza:
100%

"egy nőt verni kell és terrorizálni" ez elhangzott az egyik pasitól. Na, ő aztán ne csodálkozzon, hogy a csaja félre jár mellette, szép egy kapcsolatuk lehet. Mondjuk az a csaj is megérdemli a sorsát, aki utána visszamegy ehhez a hülyéhez....

Érdekes, engem nem ver a pasim, szeret, megbecsül és nem is járok félre.... mi csináljuk rosszul?!?!35/L

2011. szept. 1. 11:05
 70/86 Debra01 válasza:
100%

Vajon minden pasi egy impotens barom?

Nagyjából ugyan ilyen horderejű a kérdésem, mint a kérdezőé.

Ha ismerkednék mi az első kérdés...borotválod magad? Vagy muti a cickókat. Ha te is ebbe a kategóriába tartozol, akkor ne csodálkozz, ha ribikbe botlasz.

2011. szept. 1. 13:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!