Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nő ribanc? 24 éves férfi vagyok, eddig csak olyanokat ismertem meg.
3 éves kapcsolatban élek, van egy 1 éves kislányom, szeretem a családom, és nem csalnám meg a párom senkivel.
szerinted én is ribanc vagyok???
az hogy te csak olyanokat ismertél meg, az valószínűleg nem a rendes nők hibája, hanem a tied...
25/l
FranCicunak adok igazat..teljes mértékben... a k#ák most már a15 éveseknél kezdődnek...menj el egy diszkóba azt néz körül h minden kis csicska ott k#ul..ez már szánalom..
ám azon nem gondolkoztál h veled van a hiba?
Ne haragudjatok, de nem olvastam végig az egészet csak talán a feléig. Jó magyar mentalitás szerint ezért még majd fogok kapni.
Azok a csajok akikről azt mondod ribi mert úgy néznek ki olyan a kisugárzásuk stb.. Azok nullák. Az ágyban nem nagyon tudnak semmit, szexuális kultúrájuk nincs meg lelkileg sem kapsz tőlük semmit. Csak azt tudják hogy szép ízlésesen felöltöznek és kéretik magukat. Ez így van hidd el nekem. Akik kis nyugodtak, csendesek azokban meg ott rejtőzik a szexistennő és a remek lelki társ és ha jobban megnézel egy ilyen lányt még csinos is. Csak nem adja úgy elő magát mint a "ribancok". Azok azért tetszenek majdnem mindenkinek, mert a többségük tényleg úgy néz ki mint egy ribanc és olyan is a kisugárzása. Ezek a férfi ösztönök, nem lehet velük mit kezdeni.
Régen akinek jó és nagy melle volt az el volt telve magától, utána akinek jó segge és jó és nagy melle volt az volt eltelve magától. Manapság már nagyrészt mindenki el van telve magától aki nő. Emancipáció. Nem vagyok soviniszta. Szerintem meg kellene érteni hogy egymás nélkül nem nagyon megy semmi és kész.
Szende kinézetű "ribikkel" én is találkoztam már az életem során. Ők előbb utóbb megszívják a bránert mert mondjuk 19-22 évesen szülnek egy egybenyakú gyúrós pasasnak -aki mondjuk 60e keres egy hónapban- egy gyereket és koszban, stresszben, boldogtalanságban éli le majd az életét.
Másfelől a mai lányok 80%-a nem tudja mi kell a férfinek. Ugyanez elmondható a fiúkról is. Aki normális kapcsolatra vágyik az ne adja fel. Akkor találni fog egy helyes, rendes lányt. Ha megvan akkor azt a célt kell kitűzni hogy kiteljesítsétek egymást és rájöjjetek mi kell a másiknak és megvalósítsátok magatokat és őt is...
"egy nőt verni kell és terrorizálni" ez elhangzott az egyik pasitól. Na, ő aztán ne csodálkozzon, hogy a csaja félre jár mellette, szép egy kapcsolatuk lehet. Mondjuk az a csaj is megérdemli a sorsát, aki utána visszamegy ehhez a hülyéhez....
Érdekes, engem nem ver a pasim, szeret, megbecsül és nem is járok félre.... mi csináljuk rosszul?!?!35/L
Vajon minden pasi egy impotens barom?
Nagyjából ugyan ilyen horderejű a kérdésem, mint a kérdezőé.
Ha ismerkednék mi az első kérdés...borotválod magad? Vagy muti a cickókat. Ha te is ebbe a kategóriába tartozol, akkor ne csodálkozz, ha ribikbe botlasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!