Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nő ribanc? 24 éves férfi vagyok, eddig csak olyanokat ismertem meg.
Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 23:51
2/86 A kérdező kommentje:
De ez hihetetlen..Hol ismerkedjek akkor?
2011. aug. 26. 23:53
3/86 anonim válasza:
többség sajnos az. de am mit értesz ribanc alatt?
én úgy gondolom azt akinek mind1 kivel fekszik le jövőhéten, lexarja h van barátja stb.
4/86 Rendesfiú/19 válasza:
Nincs gyűjtőhelyük a rendes nőknek....valaki vagy ribi, vagy nem. Sajnos gyakran későn derül ki...
5/86 napietus válasza:
gondolom, ha minden nő az, akkor ezt anyukádra, hugodra, keresztanyádra stb. is értetted...
6/86 A kérdező kommentje:
Igen arra gondoltam..és ez nem csak velem van így..a baráti társaságba szinte mindenki..már szór szerint írtózom a nőktől..Nem találok egy normálisat..
2011. aug. 26. 23:55
7/86 A kérdező kommentje:
Én a korunkbeliekre gondolok elsősorban
2011. aug. 26. 23:56
8/86 napietus válasza:
én 29 vagyok, de vannak Veled egyidős barátnőim-rokonaim is, meg unokaöcséim barátnői is 20-21 évesek. férjem unokahugai szintén kb. ennyi idősek. egyik sem ribanc. szóval sztem nem mind az, én ismerek nagyon rendes fiatal lányokat is.
9/86 anonim válasza:
Minden autó Mitsubishi Lancer Evo8???
10/86 anonim válasza:
".a baráti társaságba szinte mindenki"
ezt nem vágom .szval olyan embereket tartasz a barátaidnak akik egyben ribancok is
hogyan lehet ilyenekkel barátkozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!