Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nő ribanc? 24 éves férfi vagyok, eddig csak olyanokat ismertem meg.
Kedves napietus.blog.hu!
Elhiszem hogy te nem tartod magad ilyen nőnek, sőt, azt is elhiszem hogy a rokonaid sem azok, de nekem ne gyere azzal hogy ez a férfiak hibája. Nekem volt barátnőm , nem is egy és eddig 1 kivételével mindegyik megcsalt, soha nem csaltam meg egy barátnőmet sem mert engem nem úgy neveltek és miért csalnám meg ha mindent megkapok tőle amit kell. Azt sem mondhatod hogy nem jó helyen ismerkedünk, mert szerintem a kommentelők közül nem mindenki egy helyre jár csajozni.Azt sem mondhatod hogy mindenki a jó csajokat akarja, mert nem vagyunk egyformák, mindenkinek más más lány jön be! Félre érted a helyzetet itt senki nem nő gyűlölő, mert ha azok lennénk akkor annyi lenne a b*uzi mint égen a csillag. Mi csak azt nem értjük hogy miért van ez? Mármint hogy miért csalja meg egy nő a párját. Ezek után csodálkoztok hogy a pasik is megcsalják a nőket?
"amúgy sztem pont azok a pasik mondják ezt, akik:"
Kiegészíteném egy harmadikkal!
Volt már jó pár nője, köztük sok olyan, h kapcsolatban volt.
Ezért is vágtam rá, hogy kapcsolatban van..... és csalja a paliját!
Először még fel se fogja az ember, mert túl buta hozzá, de aztán idővel a homlokára csap és azt mondja, hogy "ba*zdmeg"!
Ha nem én kúrtam meg másét, akkor az enyémet tolták meg..
De igazából azóta már kibékültem ezzel, nem érdekel, elvagyok én így is, csak az húz fel, mikor megy az álszenteskedés.
Hogy nem így van meg nem jó helyen keresgélsz meg bla bla bla....
Mindezt úgy, h marhaságot beszél.
Jelen esetben te, aki azt hiszi, h mert valamiről nem tud, akkor 100%, hogy úgy van(unokatesó példa).
Még meg is toldod ezzel a marhasággal, h jaj hát te biztos észrevennéd, ha egy ismerősöd félrelépne...igen, mert ez egy olyan dolog, amit észre lehet csak úgy venni.
Annyira szánalmas vagy, de komolyan...meg naiv, de nagyon.
"Annyira szánalmas vagy, de komolyan...meg naiv, de nagyon."
Nem vetted még észre, h egy nővel vitatkozol?
Soha nem fogja kimondani, h "igen, neked van igazad"
Inkább félrebeszél.
Egyébként valóban sok ribanc van, de ezzel nem tudsz mit csinálni.
Én az unokatesós példára gondoltam.
Nem az, h leírnád, hogy jó ez egy valóban nem jó érv volt, hogy azért, mert ismerek valakit akkor bla bla.
Még ráteszel egy lapáttal, h mert téged úgy se lehet átverni.
jó reggelt!
minden nő ribanc" és minden férfi strici"...
Sziasztok én 20 éves vagyok és lány .
Szerintem hogy egy nő meg csalja párját szerintem az már hagyomány. De szerintem nem csak nőtől függ hanem a férfitól is. Pl. az uncsi testvérem azt mondja hogy azzal marad aki jó az ágyban. De sok olyat ismerek ép fordítva hogy a férfi csalja meg a nőt akkor ő is ribanc ? Nem lehet tudni hogy mért csalja meg . Lehet hogy már nem szereti vagy nem jó az ágyba vele lehet hogy unja már hogy csak vele legyen. Én nem ítélek meg senkit ! De mindenkinek van problémája !
"Meg mi az h aki 1x félrelépett az ribanc? "
Számszerűsítenéd, hogy pontosan hány félrelépés után számít valaki ribancnak, ha egy alkalom nem számít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!