Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden nő ribanc? 24 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő ribanc? 24 éves férfi vagyok, eddig csak olyanokat ismertem meg.

Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 23:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/86 anonim ***** válasza:
72%
kedves kérdező, hol ismerkedsz te, aminek következménye a "minden nő ribanc" lett? nem kéne talán helyet váltanod??! nem áll szándékomban megbántani, de a külső máris sokat elárul a lány természetéről és belső tulajdonságairól, a viselkedése pedig pláne - csak a szemed kell kinyitnod a fejeden, hogy észrevedd. szal az agyad a farkadból valahogy amputáld a helyére ;) 25/L
2011. aug. 27. 00:58
 12/86 Rendesfiú/19 ***** válasza:
66%
MONdjuk manapság sok lány ártatlannak néz ki, azt közben a legnagyobb ribik.
2011. aug. 27. 01:07
 13/86 anonim ***** válasza:
39%

Ez később sem fog változni. Már régen bele kellett volna nyugodnod, hogy a nők ilyenek.

Ne kombináld túl a dolgot, keress egy nőt akivel együtt lehet élni, vedd el feleségül, a többit szard le magasról.

2011. aug. 27. 01:10
 14/86 anonim ***** válasza:
ez nagyon igaz utolsó :S
2011. aug. 27. 01:11
 15/86 anonim ***** válasza:
83%

Véleményem szerint egyáltalán nem ribanc minden nő. Gondoltál már arra, hogy direkt őket választod? Akaratlanul is?

Ez pl olyan, hogy észrevettem, hogy sok olyan van a társaságomban aki szeretne tetoválást, mint én.

Te meg olyan társaságban vagy ahol sok a ribanc. Én speciel több apáca stílusú embert ismerek, mint ribancot.

2011. aug. 27. 05:15
 16/86 anonim ***** válasza:
58%
Sajnos egyet kell értenem a kérdezővel. :( Néha olyan kis szende ártatlan kinézetű csajokról derül az ki hogy mekkora lotyók hogy azt nem is hinné az ember.Igaz ismerek olyan lányt aki nem az, de az átlag csajok miatt a rendesekben sem tudok már megbízni.
2011. aug. 27. 06:59
 17/86 anonim ***** válasza:
korom lemaradt. 23/f
2011. aug. 27. 07:00
 18/86 horex ***** válasza:
71%

Hülyeséget beszélsz és finoman fogalmaztam

Persze ha csak az országut szélét figyeled , azok a nőket nevezik, ribancnak, de ők sem azok

Nekik az a munkájuk, nem kell lenézni őket

Ha minden nő ribanc akkor ugye a férfiak szüzen mennek a házasságba?

HA 24éves korodra nem kefélted ki magad és nem találtál egy normális hosszú kapcsolatra alkalmas nőt, ne bennük keressd a hibát hanem megadban

A fiatalság a szexulis változatosságrol is szól

Hogy tudnád, vagy egy nő, eldönteni ki meleltt érdemes kikötni egy életre, ha nem próbálnának több partnert?

Annál nagyobb hiba nincs mint szüzen hozzámenni az első szerelmes partnerhez

És ne azt vedd feleségül aki nélkül nem tudsz élni, hanem azt akivel együtt tudsz élni

Változtass az ismerettségi körödön, de legfőképpen a gondolkodásodon

2011. aug. 27. 08:00
 19/86 anonim ***** válasza:
21%
Nem mind, de olyan 90% igen.
2011. aug. 27. 08:34
 20/86 anonim ***** válasza:
21%
csak a többség.
2011. aug. 27. 09:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!