Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden nő ribanc? 24 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő ribanc? 24 éves férfi vagyok, eddig csak olyanokat ismertem meg.

Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 23:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 anonim válasza:
100%

Nos ehhez csak annyit fűznék, hogy az exem egy rohadt nagy fa.szkalap volt, és mertem vele szakítani. Na és ezután mindenkinek el lett terjesztve, hogy egy rohadt ribi vagyok, és megcsaltam. Nem tudom, honnan vette, de ha jól esik neki... és akkor most mossam le magamról. Még a saját anyám is majdnem elhitte neki.

Ezek után mit vártok? Hogyha elhisztek minden hazugságot. Akkor persze, hogy mindenki ribanc.

(HOzzátenném, az apám megcsalta anyámat, szétesett a családunk miatta /akkor most minden NŐ ribanc?/, és ebből kifolyólag én sosem csalnék meg senkit, láttam, hogy anyám tönkremegy bele.)

2011. aug. 29. 12:56
 52/86 anonim ***** válasza:
100%
Nem utólag kell megnézni hogy kivel jössz össze, hanem előtte. Sok kellemetlenségtől óvhatja meg magát az ember.
2011. aug. 29. 13:06
 53/86 anonim válasza:
100%
Szerintem is rossz körökben mozogsz. Személy szerint csak azt tudom mondani, hogy a barátnőim és én épp ellentettjei vagyunk. Mi azon vagyunk ki, hogy nem találni egy normális férfit sem, aki nem megfektetni akar, hanem komoly kapcsolatot... Én spec. eddig csak egy férfivel voltam. 26/L
2011. aug. 29. 13:42
 54/86 anonim ***** válasza:
70%
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hibás.
2011. aug. 29. 16:55
 55/86 anonim ***** válasza:
100%

19/L vagyok, és hasonló problémával küzdöttem, mint kettővel előttem a lány. Sok baszos férfit ismertem, és nehezen bíztam meg bennük.

A mostani barátommal a baráti körön keresztül ismerkedtem meg, így volt lehetőségem kipuhatolni miféle szerzet, mielőtt belevágtunk volna :) És megérte. Tündér egy pofa :)

2011. aug. 30. 03:36
 56/86 anonim ***** válasza:
72%
független attól, hogy a kacsa tud-e úszni vagy sem, esetleg ha jobban meggondolnák esetleg minimálisan meg is ismernék az illetőt a kedves hölgyek mielőtt összefekszenek-kapcsolatot létesítenek, úgy el tudnák kerülni a szokásos nyavalygást, hogy csak arra kellettem... miért csinálja ezt?... miért bánik így velem?... jajj.. jajj... jajjjjj
2011. aug. 30. 07:09
 57/86 anonim válasza:
34%
Jogosan vetödött fel a kérdés benned.Normális tisztességes nőt nem igen fogsz találni.ha talállsz fogd meg és a többivel ne törödj.Én 26 vagyok de én se tudok jo tapasztalatokat elmondani.a világ egyre rosszabb nők szempontjából végképp.Mondhatni undorítóak már.-nagy nagy százaléka.--sajnos--....
2011. aug. 30. 11:22
 58/86 anonim válasza:
100%

A válasz egyszerű: NEM!!!!

Maga a kérdés feltevése is bántó. Hogy gondolkodsz TE a nőkről?!!!!

Gondolom, ez a válasz senkit nem segített, tessék lepontozni.

2011. aug. 30. 11:57
 59/86 anonim válasza:
100%
Közel 10 évvel ezelőtt,(most 34 vagyok), egy főiskolai szilveszteren egy barátnőm öccse ugyanezt fejtegette (azaz, hogy minden nő K). Majd szeretett volna egyst-mást. Ezzel az udvarlási stílussal naná, hogy csak könnyű csajokat tudott felszedni. A jó kapcsolatra időt, kitartást kell szánni.
2011. aug. 30. 12:02
 60/86 dettykeksz válasza:
100%
Már elnézést! De nézőpont kérdése az egész! Ti férfiak nyilván nem fogjátok magatokat szidni, hogy a fenébe tennétek? Minden ember más...férfiak és nők közt is vannak könnyűvérűek, ez van. Valaki beléjük akad, valakinek szerencséje van, valaki előbb inkább megismeri a másik felet. Kérdező te meg, ha így állsz hozzá, biztos sokkal tovább tart találnod valaki normálisat. Gondolj bele, hány csaj szidhatta már ugyanígy a pasikat. Most azért, mert te éppen nem vagy ilyen?
2011. aug. 30. 13:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!