Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok, ha kiderülne, hogy a barátotoknak több barátnője is volt, amíg vele jártatok?
Figyelt kérdés
Mert engem több csaj is pofont adott ilyen miatt. Hát hogy a francba mernek kezet emelni rám? tiszta szégyen2011. aug. 20. 00:49
81/107 Szikkadt Kenyérbél válasza:
A rohadt mocskos pofádat! Az én barátnőm minden létező mérce szerint gyönyörű! Ha tizede olyan csajra akár ránézhetnél, összetennéd a két kezed te kis sz@rcsimbók!
82/107 A kérdező kommentje:
TETTEIM KÖVETKEZMÉNYE? jézusom, szerintem ti kicsit túl komolyan veszitek ezt a dolgot, nem vagyok sorozatgyilkos..
de lehet hogy én vagyok a menthetetlen eset, de akkor is..
2011. aug. 28. 03:28
83/107 A kérdező kommentje:
bro, én nem mondtam, hogy csúnya, csak azt hogy lehet nekem nem tetszene.:)
2011. aug. 28. 03:29
84/107 Szikkadt Kenyérbél válasza:
menthetetlen vagy. menthetetlenül idióta. és szívből kívánom, hogy találd meg a lányt aki szeretNE téged, de megundorodjon tőled az első randin. emellett jól cipőzzenek meg
85/107 Szikkadt Kenyérbél válasza:
Nem bro. Nem vagyunk angolok, nem vagyok a testvéred. Ha a bátyád lennék, te lennél a csicskám, és szarrávernélek. Istenem de imádnám *.*
86/107 Másnapos Kenyérhéj válasza:
nekem nem lehet nem tetszenél,hanem biztos hogy nem tetszenél :DD
87/107 anonim válasza:
hát igen, sajnos a mai fiatalkorú lányok jelentős részét a plázap*csák teszik ki akikkel mondjuk ezt tényleg el lehet játszani... ettől függetlenül akkor is egy szegényes érzelmi világgal rendelkező f*szkalap vagy:D egyébként, téged nem zavar hogy egy másik ember árnyékában élsz? engem rohadtul zavarna ha attól lennék valaki mert hogy az apám valamilyen fők*csög valamilyen városban... egyébként is, apuci nem lesz mindig ott hogy megvédjen...
88/107 Szikkadt Kenyérbél válasza:
Mondd meg a kis hikomatnak Héjam :D
89/107 A kérdező kommentje:
ki mondta hogy az árnyékában élek?
csak néha kell a segítsége, ennyi. pl. ide gimibe is ő juttatott be
2011. aug. 28. 03:36
90/107 Szikkadt Kenyérbél válasza:
Tehát apuci árnyékában beslisszoltál. Remélem az a suli is olyan mint a miénk volt. Nálunk verték a protekciósokat(mint a legtöbb helyen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!