Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, mit szólnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szólnátok, ha kiderülne, hogy a barátotoknak több barátnője is volt, amíg vele jártatok?

Figyelt kérdés
Mert engem több csaj is pofont adott ilyen miatt. Hát hogy a francba mernek kezet emelni rám? tiszta szégyen
2011. aug. 20. 00:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/107 Szikkadt Kenyérbél ***** válasza:
Ha eszed lenne, akkor arra az egy lányra vigyáztál volna te igenhülye... Szóval eszed nincs. Az, hogy a testedről mit mondasz, csak téged minősít, és a túláradó egódat. De a hozzáállásodból, és a válaszaidból nagyjából 16 évesnek tippellek. Tehát nőj fel!
2011. aug. 28. 01:40
 22/107 anonim ***** válasza:
a+a nem, nyuszómuszó..ahhoz nem ész kell, csak egy etanult szöveg, külső..meghát pénztárca XD az ész az ahhoz kell hogy felfogj egy tök egyszerű emberi gesztust..ami látom nem nagyon sikerül...
2011. aug. 28. 01:44
 23/107 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egoista. egyszerűen csak tisztába vagyok azzal, hogy tízből kilenc tinilány benedvesedik, ha egy szép szót szólok hozzá. Most minek szerénykedjek?
2011. aug. 28. 01:53
 24/107 Szikkadt Kenyérbél ***** válasza:
Hát öcskös ha ez nem egoizmus, akkor valószínűleg én vagyok a pápa. Figyelj a nagyokra, és menj aludni. Én férfi vagyok, de igazad van, minden szaad után benedvesedek...bepisálok a röhögéstől. Nem te vagy az isten, csak nyilván több a pénzed mint az átlagnak. Nem a szépséged miatt kellesz a nőknek. Most pedig ülj a sarokba, és sírj!
2011. aug. 28. 02:00
 25/107 A kérdező kommentje:

Itt senkise mondta, hogy szép vagyok, tudod az a nőknél szokás.

Én inkább über brutál mód helyes vagyok, és hidd el, nem csak azért tetszem a lányoknak, mert van pénzem vagy akár menő vagyok.. nem. annyira jól nézek ki.:) de ezt neked lehet megemészteni.:)

2011. aug. 28. 02:03
 26/107 Szikkadt Kenyérbél ***** válasza:
Überburtál mód looser vagy! Ha akkora ász vagy, miért nincs csajod? hmm... Ja hogy mert egy kacat egoman vagy, és max futó kalandnak vagy jó a csajoknak. Adok egy tanácsot: figyelj a nőkre, és ne úgy kezeld őket mint valami tárgyat. Na majd akkor megvitathatjuk kinek mit kell megemészteni :)
2011. aug. 28. 02:07
 27/107 anonim ***** válasza:
Ha így semmibe vennének a lányok mint te őket, te a sarokban sírdogálnál. Szerintem agyon kéne ütni az ilyet, erősen megbánthatod a lányokat ilyenekkel (mert ők nagyon lelkizősek). Bár szerintem ez fake, ilyen kis hülye idiótát senki le se szar ám ;) az okos emberekre meg nem 'eszetlenül buknak' a csajok, kivéve ha még oviba jársz.
2011. aug. 28. 02:08
 28/107 A kérdező kommentje:

Nincsen csajom?

Ez nem mai kérdés, azóta már lazán van, és leszarom, hogy mit érez közbe is annyi csajjal kavarok amennyivel csak jól esik.:)

2011. aug. 28. 02:09
 29/107 Másnapos Kenyérhéj válasza:
hányszor élveztél be a gatyádba amig itt próbáltad fényezni magad? :D inkább menj aludni mert szánalmas vagy.:]
2011. aug. 28. 02:09
 30/107 A kérdező kommentje:

Mondom, nem fényezem magam, csak tisztában vagyok azzal, hogy mennyire helyes pasi vagyok, aki egyben nagy színész is, mert lazán be tudja állítani magát a csajok előtt a világ legcukibb, legszentebb és legaranyosabb palijaként.

Ez az én receptem, és ezzel érek el sikereket. Ha ez nem tetszik, akkor az maximum azért van, mert nektek még az életbe nem volt annyi kalandotok, mint nekem egy buliba.:)

2011. aug. 28. 02:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!