Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok, ha kiderülne, hogy a barátotoknak több barátnője is volt, amíg vele jártatok?
21L, miért ne lehetnék joggal büszke apura? hülyeségeket beszélsz már megint.
én nem takarózom vele, csak néha jól jön, ennyi.
büszkeségében megsértett lány? pff, oda ne rohanjak. vannak fontosabb dolgok is az életben, minthogy valakit megcsaltak. hogy valaki ezért képes legyen mást megveretni...
én ezt csak egy kis szórakozásnak fogom fel, nem kell itt eltúlozni a dolgokat
De látod, pont ez a baj, hogy ez a sok romantikus sétálgatós dolog csak színjáték. Csak hazugság az egész, azért hogy megfektesd a lányt. Olyan képet mutatsz magadról, amilyen nem is vagy és közben becsapsz valakit. Ezen komolyan nem gondolkoztál még el soha? Nem jut el a tudatodig, hogy rosszat cselekszel? Tudod, mindig úgy bánj másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled is bánjanak. Te szeretnéd, ha valaki csúnyán kihasználna és átverne? Nem gondolom. Komolyan mondom, olyan vagy, mint Barney Stinson :D. És ezt nem pozitív értelemben mondom.
21/L
nem tudom milyen világban nőttetek ti fel, de felénk nem módi a késelgetés megcsalás miatt:D:D:D
dehogy is nem, eléggé komolyan gondolta az illető, csak volt annyi esze, hogy beugrott neki, hogy ezért még komolyan megütheti a bokáját
egy szó mint száz, nem hiszem, hogy emiatt bántódásom eshet, bár lehet, hogy kicsit naiv vagyok
"vannak fontosabb dolgok is az életben, minthogy valakit megcsaltak."
aha-aha,és vannak fontosabb dolgok is az életben mint a semmit érő kalandok amiket úgy hajtasz
Ja, és nem azt mondtam, hogy ne legyél büszke apukádra, hanem azt, hogy olyannal ne dicsekedj meg büszkélkedj, amit nem te értél el. A kettő között van különbség. Mert téged csak apukád által ismernek, de ha ő nem lenne az aki, akkor te sem lennél úgymond ismert vagy mittudomén, akitől tartanak. Szóval ne más eredményeivel dicsekedj, hanem te is tegyél le valamit az asztalra. Egyébként azért most már kíváncsi lennék, hogy ki az apukád, ha ennyire messze elér a keze? Vagy csak a szád nagy?
21/L
semmit érő kalandok? igazad van, de nekem jelenleg inkább ezekre van szükségem, minthogy egy csomó időt és pénzt elcsesszek egy "szerelemre". amúgy se hiszek a szerelemben, nem létezik, vagy ha igen, akkor se örökké.
nevezhettek engem érzelmi analfabétának, de egyszerűen csak okos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!