Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, mit szólnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szólnátok, ha kiderülne, hogy a barátotoknak több barátnője is volt, amíg vele jártatok?

Figyelt kérdés
Mert engem több csaj is pofont adott ilyen miatt. Hát hogy a francba mernek kezet emelni rám? tiszta szégyen
2011. aug. 20. 00:49
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/107 A kérdező kommentje:

bmx-ezek..

nem fogják beverni, mert akármilyen nagy fájdalom ér most, nem vagyok nagyképű és sok spanom van, nem csak a lányok bírnak

2011. aug. 28. 03:47
 102/107 Szikkadt Kenyérbél ***** válasza:
53%
A bmx aztán tuti. Minden második suttyó tekeri. Én is toltam, csak kinőttem. Fájdalom majd akkor ér, ha megcipőznek :D
2011. aug. 28. 03:49
 103/107 anonim ***** válasza:
húúú a bmx az 1 durva sport...-.-" tudod hogy a rockerek mir szoktak csinálni 1-1 jó koncerten?:D pogóznak amihez azért keményebbnek kell lenni... vagy durvább helyzetben mosholnak... na te holtan rogynál össze 1 szám után...
2011. aug. 28. 03:55
 104/107 anonim ***** válasza:

Húúú... Végigolvastam a kommenteket és nem tudtam, hogy sajnáljalak, hogy nem veszed észre magad, vagy röhögjek rajtad. Végül röhögtem. :D Ugyanis nagyon röhejes és szánalmas dolog, hogy apukádnak kell megvédenie Téged. A BMX szintén gáz. Az előttem szólóak kiosztottak rendesen, próbálj meg elgondolkodni azokon amiket írtak, annak ellenére, hogy mekkora féreg vagy, valaki még segíteni is próbált... De ha így folytatod, akkor mindenki csak a halálodat kívánja majd. Én már most is... Nagyon nem vagy szimpi, sőt! :D

17/L

2011. aug. 28. 05:22
 105/107 anonim ***** válasza:

Mekkora kötsög vagy...

tőlem aztán lehetnél maga a jóisten akkoris kiverném a fogadat..--"

elég undorító dolog megcsalni valakit ,még akkor is ha nem tartod sokra vagy szerinted egy "rib@nc" az illető. És ne csodálkozz ,hogy utánna megütnek. de amúgy hozzáteszem,tőlem lehetsz milliárdos akkorsem járnék veled...szánalom. remélem FAKE

2011. aug. 28. 12:26
 106/107 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom, de nekem ez egy telenovellára hasonlít:D a srác biztos túl sok Disney Channel-t néz:d na nem baj jót röhögtem a szövegeden:D am női szemmel nézve a dolgot komolyan örülhetsz, hogy csak pár pofont kaptál:D én a helyükben a helyszínen szétkaptalak volna és addig ugráltam volna rajtad ameddig csak tudok:D de a nők többsége diplomatikusabb és nőiesebben oldotta meg a problémát:D na menj inkább mesét nézni:D
2011. aug. 28. 13:13
 107/107 anonim ***** válasza:
100%

„Hidd el, pont azzal "cserkészembe" az összes csajt, hogy okosabb vagyok náluk.. szóval eszem van.

Meg azért persze ehhez kell egy kis külső is:)”

Ha ez igaz lenne, akkor nem itt vernéd a nyálad.

„Nem vagyok egoista. egyszerűen csak tisztába vagyok azzal, hogy tízből kilenc tinilány benedvesedik, ha egy szép szót szólok hozzá. Most minek szerénykedjek?”

Az ovisokat tényleg könnyű beetetni.

„Hidd el, tudják hogy ki az apám. nem mernek hozzám nyúlni:)”

De kemény itt valaki. A tipikus 8 éves hülyegyerekek, az én apám keményebb a tiédnél baromságai. Az ilyeneket általában jól meg szokták rugdosni egy kapualjban és akkor baszhatod, hogy ki az apád.

„hogy miért jövök össze velük? mert nem mindegyik adja magát egy éjszaka alatt. még puhítani kell őket.”

Persze, ha rájuk költesz több tízezret, akkor simán megtesznek bármit és azt hiszed, hogy ez miattad van.

„bmx-ezek..”

Azt minden 12 éves hülyegyerek csinálja, de idővel kinőnek belőle.

Rég olvastam már egy ekkora szánalmas, gépe lőtt csukló görcsig recskázó, vézna v. dagadt pattanásos kiközösített, ezért dögöljön meg mindenki kis buzeráns arcoskodását, pedig gyakran fent vagyok ezen az oldalon.

2011. aug. 29. 16:27
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!