Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, mit szólnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szólnátok, ha kiderülne, hogy a barátotoknak több barátnője is volt, amíg vele jártatok?

Figyelt kérdés
Mert engem több csaj is pofont adott ilyen miatt. Hát hogy a francba mernek kezet emelni rám? tiszta szégyen
2011. aug. 20. 00:49
 61/107 Szikkadt Kenyérbél ***** válasza:
Inkább hülye vagy. Gondolkodj. Egy ilyen te féle "kapcsolat" beindításába sokkal több időt és pénzt belefeccölsz, mint egy működő kapcsolatba. Ha egy lány szeretne, akkor nem vinné a pénzed a kapcsolat. De látom kisfiú vagy még. Majd apuci elmagyarázza. Menj és aludj egyet, mert fellőtték a pizsamát!
2011. aug. 28. 03:04
 62/107 A kérdező kommentje:

21L, nem csak a szám nagy, meg amúgy se nagy a szám. ha ezt mondod rám, akkor nem ismersz szájhősöket.

annyit mondok, hogy egy eléggé felső pozíciót tölt be a város vezetésében..

és nem dicsekedtem vele, csak elmondtam, hogy aki velem újat mer húzni, akkor azt egyben az apámmal és a vele járó elit körrel teszi.

63/107 anonim ***** válasza:

Igen, elég szomorú, hogy erről szól a világ, hogy mindenki becsap mindenkit. De én pont ezért akarok jó ember maradni, aki nem így él. És attól még, hogy ilyen a világ, az nem azt jelenti, hogy ez a normális és a követendő. Pont az lenne a cél, hogy tisztességesebbek és becsületesebbek legyenek az emberek egymással. Hogy jobb világ legyen. Pont az ilyenek miatt ilyen a világ, mint te. De lehetne más is, ha a sok agyhalott ember próbálna máshogy élni és akkor máris azt mondhatnánk, hogy ez a világ nem ilyen, hanem egy szebb világ lenne és talán több boldog ember. És amúgy bocs, de a te felfogásoddal van baj, nem a miénkkel.

21/L

64/107 Szikkadt Kenyérbél ***** válasza:
Ennyi? Városi felsővezetés? Ehh :D Hát az nem sok kisfiam :D
2011. aug. 28. 03:06
 65/107 A kérdező kommentje:
21L, én nem vagyok rossz ember, rajtam lágyabb szívű férfi szerintem nem sok van, egyszerűen néha jól esik kalandozgatni a plázacicákkal ennyi, rajtuk valahogy nem tud megesni a szívem..
2011. aug. 28. 03:07
 66/107 A kérdező kommentje:

Hidd el, eléggé sok.:)

Akármelyik bírónál el tudná érni azt amit akar.:)

2011. aug. 28. 03:08
 67/107 Szikkadt Kenyérbél ***** válasza:
Hát a bíróidat fel tudod dugni magadnak. Főleg mivel a korrupció nem kifizetődő. Sok embert börtönbe juttathatnál, a klikkek és bandák kint lévő része ugyanúgy fenyegetne téged. És mire jó a bíró, ha el sem ítélik? Összevernek, te attól nem tudod még, hogy kire kell ráhívni a tányérfejűeket. Na most már őszintén és tiszta szívből kiröhöglek :D
2011. aug. 28. 03:10
 68/107 anonim ***** válasza:

Ha pedig nem hiszel a szerelemben, az azért van, mert még nem voltál az. De hidd el, előbb-utóbb megtalál, mert mindenki lesz szerelmes, ezt nem lehet kikerülni. Akkor majd megtapasztalod, hogy mennyivel többet ér egy harmonikus kapcsolat, mint sok egyéjszakás kaland. Azok meddig tudnak boldoggá tenni? Fél óráig? 1 óráig? De ha van, akit szeretsz és ő viszont szeret és számíthattok egymásra, akkor a nap 24 órájában boldog vagy, nem csak 1 órát:D. És az sokkal többet ér. Hosszú távon úgysem fognak kielégíteni a kalandok, mert előbb-utóbb mindenki kapcsolatra vágyik, arra hogy szeressék. Még a férfiak is.

21/L

2011. aug. 28. 03:11
 69/107 anonim ***** válasza:

ó hogy dögölnél meg! miattad nézik le a korosztályomat.. azért mert sok az olyan f*szkalap mint te! egyszer kerülnél a kezeim közé, asszem nem maradna ép fogad miután megkóstoltad az acélbetkósomat!!! ki a f*sz az apád hogy ilyen k*rva nagy ember?!

de amúgy meg, mondhatsz akármit, itt csepelen, 1 napot nem bírnál ki... apuci pici fiát fél óra után megkéselnék itt csepelen...:DDD

egy csöves proli család 16 éves sarja

2011. aug. 28. 03:14
 70/107 Szikkadt Kenyérbél ***** válasza:
Világ rockerei egyesüljetek!!! Féregirtásra fel!!! :D
2011. aug. 28. 03:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!