Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok, ha kiderülne, hogy a barátotoknak több barátnője is volt, amíg vele jártatok?
Hidd el, tudják hogy ki az apám. nem mernek hozzám nyúlni:)
ezt a dolgot csak bizonyos háttérrel lehet csinálni, és nekem ez a háttér bizony megvan:)
Úristen, ha te lennél az utolsó férfi a Földön, akkor sem jönnék össze Veled. Inkább egyedül halnék meg. Ja bocs, férfinak neveztelek Téged? Mert az nem vagy, csak egy szánalmas beképzelt nagyképű majom. Azt még nem hallottad, hogy nem attól lesz valaki férfi, hogy minél több nőt meg tud fektetni? Az én szememben az az igazi férfi, aki egy nőt képes igazán boldoggá tenni. Az én szememben csak egy sivár érzelemvilággal rendelkező ember vagy, ezért akkor sem kellenél, ha te vagy a leghelyesebb pasi a Földön. És azt hiszed, hogy minden abból áll, hogy mennyire nézel ki jól? A külső nem minden...főleg ha belül ilyen érzéketlen ember vagy és még te vagy felháborodva. Én például egyáltalán nem dobom hanyatt magam egy fiútól csak azért, mert jóképű, mert közben lehet egy buta tapló is, aki rosszul bánik velem. Az ilyen pasiktól, mint te, mindig is hányingerem volt, sőt menekültem előlük. Egyébként ha nem akarsz kapcsolatot, miért hülyíted a lányokat? Mármint akkor miért jössz velük össze? Hogy utána jól megbántsd őket? Akkor ha elég Neked a sok egyéjszakás kaland, akkor miért nem játszol tiszta lapokkal, tisztességesen és őszintén és vállalod fel minden lány előtt, hogy Neked ilyen élet kell? Ahelyett hogy hülyíted a sok szerencsétlen lányt, aki hisz Neked. De hidd el, egyszer majd Téged fognak nagyon becsapni, és akkor megtanulod, hogy nem játszhatsz más érzéseivel. Tudod, mindenki azt kapja, amit ő ad.
21/L
A külső nem minden? akkor nem ismered a tizenéves plázacicákat:)
hogy miért jövök össze velük? mert nem mindegyik adja magát egy éjszaka alatt. még puhítani kell őket.
és hidd el, nagyon szívesen járnál te velem, nézek én ki olyan jól:)
Nagyon nagy az egód és hidd el, a büdös életben nem kellenél Nekem. Sok fiú próbálkozott már nálam, mert szép lány vagyok, de igazából soha nem az ilyen jóképű macsókkal jöttem össze, mint amilyennek tartod magad. Ha eddig is taszítottak az ilyen fiúk, miért pont Veled állnék össze? Mit tudnál nyújtani nekem azon kívül, hogy helyes vagy? Mert szerintem semmit. Ezen gondolkodj el.
21/L
Nem élnék?:D Ugyan kikockáztatná be, hogy megver engem, ha tudja, hogy a kapcsolataink miatt igen hosszú időre elmeszelik?:D na ne röhögtess kisember.
az meg hogy látatlanba megmondod, hogy én mit fogok elérni az életben, vicc.
Mit tudnék nyújtani? Hidd el, olyan romantikus-sétálgatos randikat szoktam össze rittyenteni, hogy bármelyik lány az első randin megfogna és szíve szerint többet el se engedne.
És miből gondolod 21L, hogy neked ismerkedéskor kiadnám a lapjaim? Te is abban a tudatban élnél, hogy milyen cuki ez a srác és legszívesebben sose engedném el.:)
Milyen eseteket hallottál te ember? Biztos sok kis lúzer volt.:)
Volt már olyan, hogy valaki bosszúból nekem akart jönni, aztán meghallotta hogy ki vagyok, szóval erről ennyit.:)
Igaza van az előttem szólónak, hogy azáltal, hogy te az apáddal takarózol folyton, abból látszik, mekkora egy senki vagy. Mert csak általa tudod magadról azt mondani, hogy vagy valaki. Ráadásul olyanra vagy büszke, amit nem is te értél el az életben. Képzeld, az én apám és anyu is ismertebb emberek, mármint elitebb körökben mozognak és mondhatom, hogy jobban élünk az átlag embereknél, de sosem szoktam ezzel dicsekedni, mert nem az én érdemem, ellenben te ezt teszed. Folyamatosan felvágsz ezzel, egy cseppnyi szerénység sincs benned. Roppant ellenszenves embernek tűnsz, de remélem, hogy egyszer megváltozol és majd a belső értékeket fogod inkább nézni. Mert te most nagyon felszínes és anyagias vagy.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!