Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok, ha kiderülne, hogy a barátotoknak több barátnője is volt, amíg vele jártatok?
Csalódnék magamban és benne is. Elsősorban magamban, hogy nem vettem észre. Nem feltétlenül ütném meg, talán ordibálnék vele, és elhordanám mindennek, lehetőleg úgy, hogy mindenki hallja. :D Az elég nagy szégyenfolt lenne számára.
19L
a pofont igenis rohadtul jogosan kaptad az összes lánytól...
miii??? neked volt több csajod egyszerre és akkor még te nevezed ribancnak? hülye kis k*csög...
16/F
Nemrég volt egy nagy port kavart kérdés, csak ott a másik oldal volt a sáros. A csaj félrek.rt, mire a pasija adott neki egy pofont, aki erre totál kiakad, hogy mire fel üt meg egy nőt. A kb. 20 oldal hozzászólás nagyrésze szerint jogos volt a pofon, sőt a csajok nagy része is így vélekedett.
Ebben az esetben is ez volt a minimum, amit kaphattál.
Bár szerintem kamu kérdés. Nem hiszem el, hogy valaki ennyire degenerált legyen.
00:45
Én már nem csodálkoznék, ha nem lenne kamukérdés. Vannak ilyen idióták. :/
Hidd el, pont azzal "cserkészembe" az összes csajt, hogy okosabb vagyok náluk.. szóval eszem van.
Meg azért persze ehhez kell egy kis külső is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!