Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok, ha kiderülne, hogy a barátotoknak több barátnője is volt, amíg vele jártatok?
De te tényleg nem érted, hogy nem is akarok komoly kapcsolatot?
Majd ha végre jön egy olyan lány, akiért hajlandó vagyok feladni ezt az életformát és képes leszek szeretni és csak rá összpontosítani, akkor azt a lehetőséget nem fogom elszalasztani. De sajnos ilyen csajjal még nem találkoztam, ez van.
fuha,csak tudod,könnyen megeshet hogy az,amit most te teszel ezekkel a lányokkal,visszaüt rád.
Nagyon remélem hogy visszakapod ezt majd attól a lánytól,akiért bármit megtennél.
ja és ha talán adnál kellő időt egy aranyos lánynak akit amúgy csak jól kihasználnál mert egy tapló vagy,bele is szerethetnél. e helyett te jól elba..od a saját életed is,mert nem lesz más belőled,mint egy rosszhírű hülye s.ggfej,akivel nem fog szóba állni senki
Jól teszed.
Keféld a kis ribiket.
Pár pofon nem nagy ár a jó dugásért.
Én régebben kamerára is vettem a bigéket dugás közben.
Egyébként meg csiszold a technikád.
Én is csináltam ilyeneket bekerülve egy jó lánytársaságba,de ha tényleg jó csávó lennél,akkor egymást pofoznák a ribik féltékenységükben és még a megcsalás ellenére is érted harcolnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!