Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, mit szólnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szólnátok, ha kiderülne, hogy a barátotoknak több barátnője is volt, amíg vele jártatok?

Figyelt kérdés
Mert engem több csaj is pofont adott ilyen miatt. Hát hogy a francba mernek kezet emelni rám? tiszta szégyen
2011. aug. 20. 00:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/107 Szikkadt Kenyérbél ***** válasza:
Akkor a következő kérdés: csajod van, de kapcsolatod is? Majd pár év múlva ha akkora leszel mint én, és neked még mindig nem lesz kapcsolatod, jusson eszedbe mekkora surmó vagy. Meghúzhatsz akármennyi csajt, akkor is csak egy kis tapló leszel, sőt minden csajjal egyre nagyobb. És ne feleselj, mert szétültetlek(vagy mit csinálnak nálatok a suliban)
2011. aug. 28. 02:13
 32/107 A kérdező kommentje:

De te tényleg nem érted, hogy nem is akarok komoly kapcsolatot?

Majd ha végre jön egy olyan lány, akiért hajlandó vagyok feladni ezt az életformát és képes leszek szeretni és csak rá összpontosítani, akkor azt a lehetőséget nem fogom elszalasztani. De sajnos ilyen csajjal még nem találkoztam, ez van.

2011. aug. 28. 02:15
 33/107 Szikkadt Kenyérbél ***** válasza:
Huhh és az új okosságodra is van valamim: kalandok? Ember én DJ-ztem amikor te még a matchboxot tologattad. Sehol nem vagy te, max több a pénzed. Na meg ügyes színész vagy. Büszke lehetsz arra, hogy átversz másokat. Te meg mondjad meg neki Héjam :)
2011. aug. 28. 02:16
 34/107 Szikkadt Kenyérbél ***** válasza:
És mire jönne az a lány, addigra tudni fogja, hogy csak egy suttyó színész vagy......
2011. aug. 28. 02:16
 35/107 A kérdező kommentje:
dehogy fogja tudni. esélytelen.
2011. aug. 28. 02:22
 36/107 Másnapos Kenyérhéj válasza:

fuha,csak tudod,könnyen megeshet hogy az,amit most te teszel ezekkel a lányokkal,visszaüt rád.

Nagyon remélem hogy visszakapod ezt majd attól a lánytól,akiért bármit megtennél.

ja és ha talán adnál kellő időt egy aranyos lánynak akit amúgy csak jól kihasználnál mert egy tapló vagy,bele is szerethetnél. e helyett te jól elba..od a saját életed is,mert nem lesz más belőled,mint egy rosszhírű hülye s.ggfej,akivel nem fog szóba állni senki

2011. aug. 28. 02:23
 37/107 Szikkadt Kenyérbél ***** válasza:
Hidd el öcsi titkolhatod bárhogy, a múltad nem fedheted el. Nem akarlak elkeseríteni, de ha így folytatod, tuti nem lesz soha olyan aki szeret téged. Higgy nekem, és a Héjamnak, és nőj fel végre. És örülj, ha ezek után bárki szóba áll veled.
2011. aug. 28. 02:25
 38/107 A kérdező kommentje:
Másik városba megyek ismerkedni, és probléma megoldva!:)
2011. aug. 28. 02:28
 39/107 anonim ***** válasza:
46%

Jól teszed.

Keféld a kis ribiket.

Pár pofon nem nagy ár a jó dugásért.

Én régebben kamerára is vettem a bigéket dugás közben.

Egyébként meg csiszold a technikád.

Én is csináltam ilyeneket bekerülve egy jó lánytársaságba,de ha tényleg jó csávó lennél,akkor egymást pofoznák a ribik féltékenységükben és még a megcsalás ellenére is érted harcolnának.

2011. aug. 28. 02:28
 40/107 Szikkadt Kenyérbél ***** válasza:
Na a másik idióta...És hiába fogsz máshova menni, hiába titkolod bárhogy, hiába kendőzöl mindent, KI FOG DERÜLNI. Egy nő rájön. És mit akarsz? Ha összejön esetleg, hazugságban élsz majd? Az se jobb ám. Istenem szánom az embereket körülötted. Kár, hogy nem vertek még jól össze. Nálunk már cafatokban lennél *.* Kis hülye :D
2011. aug. 28. 02:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!