Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok, ha kiderülne, hogy a barátotoknak több barátnője is volt, amíg vele jártatok?
21L, biztosan igazad van, de mondom, még nem találkoztam olyan lánnyal akit szeretni tudtam volna, bár lehet hogy rossz réteggel ismerkedem, ki tudja.
hát látod, kedves 16 éves barátom, ezért nincs nőd, mert gondolom ilyen idióta acélbetétes-rocker style-ba nyomod, egy kicsit modernizálódj:)
Hát, a leírásod meg beszéded alapján nehéz elhinni, hogy kevés lágyabb szívű férfi van Nálad. Az írásod alapján igencsak érzéketlennek tűnsz, akit nem zavar, ha kihasznál valakit. Még ha csak egy plázacicáról van is szó. Akkor sem erény azzal büszkélkedni, hogy hány csajt versz át, mert ez egy nagyon negatív emberi tulajdonság. De remélem azért érted, mire akarok kilyukadni. Nem az volt a célom, hogy sértegesselek (bár az elején írtam néhány csúnya dolgot, úgyhogy elnézést, nem akartam goromba lenni, csak felhúztál:D), szóval a lényeg, hogy én próbálom felnyitni a szemed, hogy rossz úton jársz. A saját magad érdekében is, mert ez a későbbiekben tényleg visszaüt rád.
21/L
van egy gyönyörű barátnőd?
ez csak azért fordulhat elő, mert más mérce szerint nézzük a nőket:) ami neked szép, az nekem lehet, hogy átlagos vagy csúnya:)
És igen, rossz helyen keresgélsz, rossz körökben mozogsz, mert a plázacicáktól ne várj normális kapcsolatot. De amíg ilyen körökben mozogsz, addig nem is fogsz normális lány találni, mert csak az ilyeneket vonzod magadhoz. És én nem is azt mondom, hogy ne legyenek egyéjszakás kalandjaid, mert legyenek, ha úgy érzed, most erre van szükséged. De akkor ezt tisztességesen csináld, úgy hogy nem tiporsz bele más érzéseibe. Ha tényleg olyan jóképű vagy, akkor úgyis találsz olyan lányt, aki benne van ilyen dolgokban, és közben Neked sem kell színjátékot játszani meg hazudozni. Itt a tisztességtelenség, ami igazán zavar és hogy nem veszed észre a tetteid következményét.
21/L
na csak óvatosan...
karmának hívják :]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!