Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szívem megszakad ettől a naplózott beszélgetéstől, mit tegyek most?
02:15-ös vagyok.
Szerintem sokmindent megváltoztat az a tény, hogy megcsalt. Mert szerintem ha valaki mással találkozgat, az már megcsalás. Te azt írtad mennyire szeret, és te is őt, én ezért mondtam, hogy a helyedben maradnék. Viszont ha mással randizgat(ott), akkor egyáltalán nem szeret téged.
Aki téged itt felelősségre vont, annak pedig azt üzenném, hogy mielőtt okoskodik, tanuljon meg helyesen írni. Igen Heinek, rólad van szó.
Annak fényében amit leírtál én úgy gondolom, hogy le kellett volna ülnöd megbeszélni a barátoddal ezt az egészet, kezdve azzal amit láttál a naplózott beszélgetésben. Ez a megcsalós téma is terítékre kerülhetett volna, nem olyan könnyű azt megbocsátani. Én biztos hogy nem tudnám, szóval ebben az esetben a pasi repült volna már amikor meglátom a nővel, és most nyugodt szívvel mehetnék külföldre.
Kár, hogy ezt nem mondtad hamarabb. Remélem jól döntöttél!
22/L
Más nem dönthet helyetted, tehát azt tedd amit te jónak látsz. Ha meg tudsz neki bocsátani és szereted, akkor jól döntöttél, mert ha mindketten akarjátok, akkor helyre lehet hozni. Külföldről ez biztosan nem ment volna.
Előző voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!