Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek;nagyon nehéz döntés előtt állok; a szívem megszakad; ti mit tennétek a helyemben?
Próbáld meg félrerakni az érzéseidet, és nézd racionálisan a dolgokat.
Van jövője ennek a kapcsolatnak? Nincs. El akarsz szalasztani egy remek lehetőséget? És miért, hogy örökre második lehess az életében?
Ne legyél hülye. Legyen már önbecsülésed!!! Ideje, hogy keress valakit ahol te vagy az első.
Én a te helyedben élnék a lehetőséggel..miért adnál Te fel mindent Ő érte,mikor Ő sem ad fel semmit érted,mivel mindig csak második leszel és soha nem leszel első,hisz nem fogja ott hagyni az asszonyt,a gyerekét meg pláne nem..Mindkettőtöknek jobb lenne és legalább Te is találhatnál 1 olyan férfit akinek Te vagy az első és az egyetlen..ez az én véleményem..
21/L
Arról nem is beszélve, hogy undorító dolog ezt csinálni....nem a pasival, mert az ilyen alak egy szemét gerinctelen dög. Hanem a családjával/feleségével.
Komolyan így akarsz élni? Nem tudom, hogy tudsz egyáltalán a tükörbe nézni.
mért a 2. vagy az életében? ha nem lép, ha olyan gyáva hogy csak a második vagy neki, mert nem vállal fel, akkor utazz el, tanulj, és hagyd ott. 4 éve vársz rá..
szerintem ne csináld
Menj el mindenképpen külföldre. Ennek a pasinak te nem leszel soha az első az életében, csak az a nő, akit ingyen kettyinthet.
Elmész külföldre és majd ott könnyebben el is tudod felejteni, teljesen új környezetben leszel, talán valaki olyannal is megismerkedsz, akinek te vagy az első.
Gondolom, hogy nagyon nehéz neked, de jobb lenne most már az eszedre hallgatni. A távolság és az idő szerintem csakis pozitív dolgokat hoz majd.
A jelenlévő helyzeted:
egy olyan pasival kavarsz, akinek van felesége 2 gyereke, és felakarod adni a lehetőségeidet, egy olyan pasi miatt aki szintén nem akarja feladni magát, mert még mindig együtt van a másik nővel és a 2 gyerekével..
és most olvasom, 2 hónapja született meg a gyermekük. Szóval úgy, hogy közben te kavartál vele? És más nőnek csinál gyereket?
Csak az nem látja át az egészet, aki vagy elakar menekülni a problémák elől jó hü.lyén élni(Boldogok a tudatlanok!), vagy aki tényleg annyira ost.oba, hogy ne lássa be az egész helyzet lényegét.
De tudod mit..Majd, ha neked lesz férjed és majd gyerekeid lesznek és ha arra ébredsz fel, hogy kiderül, hogy a férjed kavar egy másik nővel a hátad mögött majd akkor ne csodálkozz. Csak egyszerűen , ha van beleérző képességed, akkor gondolj abba bele, hogy mit éreznél annak a nőnek helyében. Másrészt pedig a gyerekekre is gondolj ilyenkor..!
Úgyhogy utazz ki és tanulj inkább. Értelmesebb, mint amit most csinálsz.
Normálisan akartam megírni, próbáltam a te szemszögedet is nézni, de ez már túl megy mindenen.
(egyáltalán azzal a pasival már akkor is kavartál mikor volt neki másik nője meg gyereke?- erre már nem muszáj válaszolnod..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!