Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szívem megszakad ettől a naplózott beszélgetéstől, mit tegyek most?
Habár én nem lány vagyok, de megpróbálok válaszolni neked.
Rangsorolnod kell magadban, mi az elsődleges. Gondolom, meló miatt utaznál.
Mennyit tudnátok találkozni? Hány évesek vagytok?
És egy 5 éves kapcsolat nem hiszem, hogy csak úgy megszakadna, mert elutazol.
A távolság csak az igazán jó hajóknak kedvez. Egy csónakkal ne akard átszelni az óceánt. :)
Én sem vagyok lány, de azt javaslom: utazzál. Pontosan ezért: próbára teszi a kapcsolatotokat - ha kiállja, az maga lesz a dicsőség, ha nem... az biza fájdalmas, de inkább most, mint mondjuk 20 év múlva derüljön ki, hogy nem volt az igazi.
Esetleg kérd olyanok véleményét, akik jobban ismernek benneteket, én speciel nem tudok rólatok semmit. :)
Nálam a következő helyzet állt fent:
2,5 éve nem voltunk családommal Horvátországban, pedig azelőtt szinte minden évben voltunk kint. Nagyon hiányzik a tenger és az a környezet; légkör. Most fent állt a lehetőség, mert akadt rá zsetonunk, hogy két hétre kimenjünk nyaralni. Persze barátnőmet nem engedték el a szülei, hogy velünk jöjjön... ezért itthon maradtam, míg a családomék elmentek. :)
17/F
Ha ezek után egyáltalán megfogalmazódott benned ez a kérdés,akkor nincs is miről beszélni.
Ha a gyerek vár egy évet rád,amíg te kint szórakozol,akkor meg ritka nagy balek.
Bár így is az lehet,ha csak úgy elenged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!