Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakad a szívem. Nem tudok dönteni köztük. Mit
tegyek?
Figyelt kérdés
Néhány éve beleszerettem egy nálam 6 évvel idősebb srácba. Érdeklődtem utána. Az unokatestvére mesélte,hogy néha szemét, meg kihasználja a barátnőjét, mással flörtölt miközben ott volt a barátnője is meg ilyenek. Apuval régen egy munkahelyen melóztak és apu is sokat mesélt róla. Ő is azt tanácsolta,hogy hagyjam és hogy csak kicseszne velem. A szomszédunkban melózik. A barátnőim elfecsegték neki,hogy szeretem. SMS eztünk, találkozni akart velem. Szerettem volna. Könyörgött is h talizzunk,meg minden, de hülye fejemmel nem mertem leszökni. Ugyanis éjszaka akart találkozni velem.Másnap megírta,hogy fiatal vagyok még hozzá és hogy talán majd később.Egy ideig aztán nem kommunikáltnk. De ha összefutottunk, aznap este mindig csörgetett. Apuval jóba van és hát egyszer apu áthívta ebédre. Sokat beszélgettünk. Rendes, aranyos fiúnak tűnt. Elmondta,hogy bejövök neki és megkérdezte hogy nem szeretnék-e kapcsolatot vele. Azt is hozzátette,hogy van barátnője és kezdjük el titokban. Én a másik lány miatt nem mentem bele. Újra megegyeztünk,hogy majd talán később. Nehéz volt minden nap látni....és hiába próbálkoztam, nem tudtam elfelejteni őt. Így egy bentlakásos suliba íratkoztam. Majd megismertem egy helyes fiút, tetszett, de nem voltam szerelmes belé. Felmerült a kapcsolat kérdése és én elmondtam neki,h bejön meg minden, de nem tudok egy fiút elfelejteni. El is mondtam h kit, mindent elmeséltem neki. Ismerte, egy faluban laknak, ő is mesélt nekem róla. Ő szegény belémszeretett és elfogadta azt, h én ck baráti szeretetet és sima vonzalmat érzek iránta, de belevágtunk a kapcsolatba, azt mondta, segít felejteni. Visszaköltöztem haza, hiányzott nagyon a családom. Itthonról buszoztam a suliba. Nagyon fájt mással látni és mindig úgy éreztem,hogy szeret. Aztán nyáron elvállaltam h a turnén árulom az italokat, meg az ilyesmit. Közben kiderült,h ő is focizik. Akkor nem volt kapcsolata. Én szinte mindig a barátommal voltam és láttam,h neki sem esik jól ha mással lát. Egy nap (szintén turnén és akkor nem volt ott a barátom) nagy zápor szétmosta az aznap esti focit. Teljesen elázott mindenki. Én gyalog indultam haza, ő utánam jött kocsival és felajánlottta,h hazavisz. Közben beültünk egy cukrászdába, remek volt. De nem mozdult rám, se semmi. Aztán mindig mosolyogtunk egymásra ha összefutottunk, de semmi több. Eljött a tél (olyankor nem melóznak a szomszéd kőművesnél) és néhány hónapig nem is láttam. Iszonyatosan hiányzott. Tavasszal elkezdtek melózni és kiderült h megint összejöttek azzal a csajjal. Ez nagyon rosszul esett (bár alaptalanul, mert nekem is volt kapcsolatom) fájt nagyon, megszakítottam vele minden kapcsolatot. Szia-szia viszonyban voltunk. A barátommal mindig jól megvoltunk, sokat törődik velem, szeret. Most 2 hete megtudtam, h már 2 hónapja nincs barátnője a szerelmemnek.... Tegnap beállított hozzám, szerelmet vallott nekem.... én nagyon szeretem, mindig szerettem és mindig nagyon nagyon fogom szeretni. Imádom! Legszívesebben rögtön a karjaiba ugrottam volna. Nade itt a barátom és a 1,5 éves kapcsolatunk. Elmondtam neki mindent. Mindkét srác szeret és most azt várjá
2011. máj. 4. 17:20
1/7 anonim válasza:
Ez most egy romantikus regény vázlata, vagy mi a pics.?
2011. máj. 4. 17:23
2/7 anonim válasza:
Mennyi időbe telt mindezt leírni?
2011. máj. 4. 17:23
3/7 anonim válasza:
Menj ahhoz akit te szeretsz, pár hónap után emgcsal vagy szakít veled, aztán a jelenlegi kapcsolatod fog hiányozni, de az a srác meg azért hogy elhagytad meg fog utálni, leglaábbis nem fogja veled újra elkezdni.
2011. máj. 4. 17:24
4/7 A kérdező kommentje:
* Mindkét srác szeret és most azt várják, hogy döntsek köztük. Ha a szerelmet választom, összetöröm egy remek fiú szívét, aki mindig mellettem volt. Ha viszont elutasítom a szerelmet, sohasem leszek igazán boldog és mindig bánni fogom. Megszakad a szívem értük. Mit tegyek?
18/L
Bocsi,h hosszú lett =(((
2011. máj. 4. 17:28
5/7 anonim válasza:
Én a regény vázlatot nem a hosszúság miatt írtam, én az előbb is végig olvastam:) Azért írtam, mert olyan bonyolult és nyakatekert az egész történet, mint egy romantikus regényben.
Szerintem egyértelmű, hogy mit kell tenned. A "barátsrácba" soha nem leszel szerelmes, ezért csak egy hülye kis liba lennél, ha továbbra is vele maradnál, a másikból pedig nem fogsz kiszeretni addig, amíg meg nem égeted magad vele. Úgyhogy ideje változtatni a viszonyokon.
2011. máj. 4. 17:31
6/7 anonim válasza:
Tejóisten szegénycsávónak mért ,csak a végén mondtad el,h még mindíg szereted,meg,hogy rossz érzésvolt másokkal látnod? Minek hitegetted? Furcsa,hogy ennyi ideje szereted a csávót,plátóilag nem rossz,de kitudja,hogy valóban működne-e a kapcsolat, MIndenesetre próbáldmeg,ha őt szereted!
2011. máj. 4. 17:32
7/7 anonim válasza:
van egy idézet: "Ha szerelmes vagy két fiúba és nem tudsz dönteni, mindig a másodikat válaszd, mert ha az elsőt igazán szeretnéd, nem szerettél volna bele a másodikba."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!