Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szívem megszakad ettől a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szívem megszakad ettől a naplózott beszélgetéstől, mit tegyek most?

Figyelt kérdés
Megláttam egy naplózott beszélgetést amit a barátom beszélt egy haverjával. hogy nagyon kiborult attól h elutazom. fél ideges.. és úgy gondolja h közöttünk ezzel mindennek vége. mert megfogom érezni a jó élet ízét. szive szerint azt mondaná nekem hogy maradjak itthon vele. de nem akarja mert mert akar az utamba állni.. de nagyon szenved és nagyon nehéz neki... nem tudja hogy láttam ezt a beszélgetést.. de én most azon vagyok hogy lemondom az utat és nem érdekel milyen jó lenne odakint.. nem akarom hogy szenvedjen és nem akarom elvesziteni így 5 év együttlét után.. lányok ti mit tennétek a helyembe? nagyon szeretem és a szívem megszakad miatta :'(
2011. aug. 15. 01:31
1 2 3 4 5
 21/44 napietus ***** válasza:
50%
Heinek, talán Alzheimer, nem? tudod, az a német, aki mindig eldugja a szemüvegedet :)
2011. aug. 15. 12:20
 22/44 anonim ***** válasza:
0%
ahelyett meg azt a kérdét kellene feltedd a Gyakorira hogy hogy tudjak megtanulni kevés pénzből szinte önerőből angolul németül netalán franciául,,, biztos kapnál egy két sitot beszélőszótárakat de ahogy látom ez nem nagyon érdekel téged
2011. aug. 15. 12:20
 23/44 anonim ***** válasza:
0%
menj és szórakozz, kevesebb erőfeszités lessz megtanulni makogni németül például külföldön jóképü fiuk társaságában diszkóban útánna meg négyszemközt elhiszem,,, és a problémáidra visszatérve mindenkinek vannak problémái ezzekkel együtt kell élni, neked legalább van egy párod aki megbecsül még, sok ezt nem mondhatja el magáról de nem lessz ez mindig igy a te esetetben ahogy látom
2011. aug. 15. 12:24
 24/44 A kérdező kommentje:
Visszamondtam az egész utat.. összetéptem a repülő jegyem.. és maradok.. a szerelmem mellett.. hirtelen fellángolás volt ez a részemről hogy soha nem jutottam el sehova. és fellobbant bennem hogy világot láthatok ahova lehet soha ne m jutok már el. majd valahogy kiengesztelem a szerelmem mert biztos ezzel most megbánthattam.
2011. aug. 15. 12:48
 25/44 anonim ***** válasza:
0%
voltam külföldön dolgozni és énis elmentem szórakozni a csajokkal eggyütt 4 hónapot németországban habár én sokszor 16 órát melóztam minden nap vasárnap is néha 8 órát egy zöltségfeldolgozó cégnél a külföldieket kidolgoztatták de sok lánynak hétvégén este mindig akadt valami szexre célzom te meg azt mondod hogy egész napokat ne fogsz dolgozni semmit mi ellenben 15 16 órákat robotoltunk és jó kislány leszel nem lessz hiányod 1 év alatt diszkóba, szórakozóhelyekre nem fogsz járni 2 fő célod pedig a nyeltanulás és utánna álláskeresés jó pénzért na tudod ki etess a kis naiv barátodat aki nem vett neked fillérekért egy szótárt legyen beszélőszótárt angolul és mondta volna meg neked kisasszony innen is el lehet kezdeni a tanulást.. majd ha tudsz mehetsz dolgozni ha meg szórakozni akarsz akkor meg vissza se gyere ha az én barátnőm lennél már rég el küldtelek volna szórakozni nyelvtanulás céljából melegebb éghajlatra és ha végigolvasod a többség amit irt nagyjából ezen a véleményen van csak a barátodat balekozták le
2011. aug. 15. 12:52
 26/44 anonim ***** válasza:
23%
na látod szerintem jól döntöttél jössz egy sörrel ahogy nallunk mondják
2011. aug. 15. 12:54
 27/44 anonim ***** válasza:
23%
kirándulni meg lehet bármikor ha többpénzed van messzebre ha nem közelebre gyüjt egy kis pézt ott van hajduszoboszló horváttengerpart és a messzebbi drágább helyek de a lényeg az hogy..... LEGYEN KIVEL
2011. aug. 15. 12:56
 28/44 anonim ***** válasza:
0%

sok boldokságot most még biztos megbocsájt

kezdő pschihológus

2011. aug. 15. 12:59
 29/44 napietus ***** válasza:
szerintem hülyeséget csináltál. ha a kedves szerelmed egy hónap vagy egy év múlva dob, mit fogsz érezni ezzel kapcsolatban? ha együtt maradtok és soha az életben enm léped át a magyar határt mert úgy alakul, 10 év múlva mit fogsz érezni? azt, hogy lemaradtál egy lehetőségről MIATTA. szép lesz :S
2011. aug. 15. 12:59
 30/44 anonim ***** válasza:

Milyen lehetőség ird le nekem részletesena lehetőséget,

Milyen karrier<>? ez csak szórakozás céljából lehetőség majd ha munkáról lessz szó minimum és a leányzó nem azt irja szó szerint hogy ,, csekély a lehetőség a munkára,,

na azt esetleg lehetőség lessz ez lehetőség arra hogy makogjon egy év alatt valahogy egy idegen nyelvet, vagy arra hogy találjon egy gazdag csávót aki eltartja vagy szét..assa magát, vagy hogy a barátja othadja ha neked ez lehetőség akkor nem vagy komplett

2011. aug. 15. 13:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!