Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el? Megszakad a szívem.
Szakitottam barátommal 2 napja..
azért mert más lányoknak is udvarolgatott mellettem.. :S:@
de hiányzik...:S és megszakad a szívem..
mit csináljak,hogy jobb legyen?
Amúgy kb 2 hónapot se voltunk együtt.. de akkor is fáj..
Szerintetek jobb,hogy most derült ki az elején,hogy milyen is igazából?:S
Köszönöm!
Most vígjátékot akarok nézni!
Mert a szívem itt dobog a torkomban..:S és nagyon rossz érzés.. :S
2 hónap alatt ez volt a 3. esély amit kapott.. :S
haragszok rá.. de mégis..
nem baj.. remélem pár nap és jobb lesz.. :)
Sokkal jobb,hogy most szakítottál vele.
Engem az 1. barátom megcsalt,nagyon fájt,de úgy voltam vele,hogy kutyaharapást szőrével...pasiztam,szerelmes lettem,olyanba,aki meg is érdemelte.És már nem is fájt.
nehéz de nagyon is jó h most derült ki milyen is valójában.. gondolj bele több hónap után még jobban fájt volna ha kiderül hasonló.. : S
Most foglalkozz magaddal, keress elfoglaltságokat, szélesítsd a hobbid és járj néha kicsit futni (nem vagyok nagy sportoló..sőt!) de egy ideje úgy érzem nagyon felszabadít egy kis mozgás.. :)
Velem tegnap szakított a barátom, több mint fél év járás után, mert "már nem szeret". (fogalmam sincs mi okból.)
Tudod mi a legjobb módszer? Szard le! Úgyse tartott volna örökké, úgyis lesz jobb. Sok barátnőzés, pár ékszer, pár új ruha, és jobban leszel. :)
15L
Köszönöm a biztatásokat!
Remélem pár nap múlva már jobban fogom magam érezni. :) És mindenkinek kitartást! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!