Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felejtsem el? Hagyjam az egészet? Majd keres, ha hiányzom?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy kb. 2 hónapja szakítottunk a párommal. Nem azért mert már nem szerettük egymást, hanem mert ő kiment külföldre tanulni és nem tudtunk, tudunk találkozni. Aztán már írt nekem 2 levelet is, hogy nagyon hiányzom, régen beszéltünk, jó volt velem és majd esetleg folytathatnánk..Aztán beszéltem is vele, de olyan távolságtartó volt. Igazából rosszul érzi magát ott, magányos. Lehet emiatt is, aztán tegnap írtam neki egy levelet, hogy nekem is hiányzik és még talán szeretem.. De nem válaszolt még semmit, de már elolvasta..Egy lány
2011. nov. 9. 19:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha annyira szeretett volna, nem hagyott volna itt.
2011. nov. 9. 20:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem nem várhatom el, hogy miattam ne menjen ki..Jól tette, hogy elment. sajnos ez így jött ki, hogy pont akkor ismertük meg egymást, mikor ez kiderült..
2011. nov. 9. 20:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Értem. Ha friss ismeretség volt a tiétek, akkor az más. Akkor szerintem ha szereted, tartsd vele a kapcsolatot, hátha előről lehet majd kezdeni, ha visszajön.
2011. nov. 9. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!