Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szívem megszakad ettől a naplózott beszélgetéstől,
mit tegyek most?
ithon is talált munkát akkor miért menjen el a semmiért úgymond,, az lehet hogy te valamit elszúrtál az életedben és bánod de szerintem ő azt bánná meg ha elmenne
2011. aug. 15. 13:15
lehetőség arra, hogy világot lásson pl. mint írtam, a férjem is volt külföldön, pedig itthon is volt állása, onnan fizetés nélküli szabin volt és tanácsadóként dolgozott az Emirátusokban majd Kanadában. sok mindent látott, tapasztalt, megtanult nyelveket és együtt is visszamentünk oda, megmutatta a helyeket, ahol élt akkor. járt tisztán SZÓRAKOZÁS céljából külföldön, vadászni pl Kenyában, én is PIHENTEM már 3 hónapot az Aachen-see nél nélküle.
én nem tudnék a lelkiismeretemmel elszámolni, ha visszafogtam volna ezektől. nem hagytam volna, hogy ő korlátozzon, és ez eszébe sem jutott. kölcsönösen támogatni kell egymást, nem visszatartani. a kérdező pasija egy önző dög.
2011. aug. 15. 13:21
ja, és szép életem van, nem bántam meg semmit, mert sosem hagytam elmenni magam mellett a lehetőségeket.
2011. aug. 15. 13:22
egy tanácsadói állást akarsz te összehasonlitani ennek a lánynak kilátástalan munkályával ne haragudj de téged nem a férjed tart el? és ne hazudj és gondolom te vagy egy elkényeztetett valami ahogy látom aki még át sem olvasta rendesen a dolgokat a lányt nem tartja vissza a barátja sőtt... de látom nehéz elolvasni gondosan a dolgokat ha szórakozni járna a férjed külföldre és annyit keresne amennyit el is költene nem hiszem hogy annyi hejen jártál volna már inkább köszönd meg a jóistennek hogy jól mentél férjhez
2011. aug. 15. 13:29
és annyi pézt keres hogy gondtalan az életed
2011. aug. 15. 13:31
a férjednek volt célja nem mint ennek a lánynak
2011. aug. 15. 13:34
37/44 A kérdező kommentje:
Még amit nem írtam le. hogy akkor döntöttem el hogy igen elmegyek amikor megtudtam hogy egy másik nővel találkozgat. mert ugyanis láttam őket.. azt nem tudom hogy lefeküdtek e. nagyon haragudtam rá.. és a többiek is csak azt beszélték nekem hogy nem érdemel meg. de amióta a repülőjegy a kezembe van csak vaciláltam hogy mit csináljak. de most már 100% ig biztos vagyok benne hogy maradok vele. és megbocsájtom neki a másik lányt. hiszem hogy mindenkinek jár egy utolsó lehetőség..
Hát azt már ti tudjátok, ebben nem lehet beleszólni ezt te kell eldönsd ebbe nem segithetünk
2011. aug. 15. 15:16
de ha félrekefél akkor gondold át mégegyszer a dolgokat
2011. aug. 15. 15:17
aha, szóval itthon maradsz egy pasi kedvéért, aki még a tetejébe félre is k*r.
csak gratulálni tudok :D
2011. aug. 15. 15:44
Kapcsolódó kérdések: