Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy csajjal való beszélgetés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csajjal való beszélgetés (akivel össze akartok jönni), miben tér el egy baráttal való beszélgetéstől?

Figyelt kérdés

van egy nő az életemben .de kb kvrára nem értem mit akar. mindenről tud beszélni. én meg alig alig. néha úgy érzem hogy ő össze akar jönni velem ,de máskor meg jobban érdeklik a barátai

le akarom smacizni ,de nincs egy megfelelő pillanat(még csak egyszer találkoztam vele)

hogyan tovább?

19f ő 20l

2011. júl. 9. 21:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Esetleg találkozzatok még 1x és akkor talán kiderül,hogy szeretne-e valamit.
2011. júl. 9. 21:58
 2/5 A kérdező kommentje:

multkor a foldon fekudtunk. osszebujtunk. ezek után én gondolom lesz vmi. de néha meg..

egyébként kösz a tanácsot

2011. júl. 9. 22:00
 3/5 anonim ***** válasza:

te már az első randin le akartad smárolni?

Ez...

Szerintem elébb ismerd meg, AZTÁN kezd el közeledni.

Ad már meg a módját a dolgoknak, mer ilyen szedet-vetetten nem lehet ezt csinálni!

21/L

2011. júl. 9. 22:11
 4/5 A kérdező kommentje:

igazad lehet

van még egy gondom. úgy érzem hogy ő nekem max kivulről jön be. de belülről nem sok jót fűzök ehhez a dologhoz.

inkább megdugnám.de semmi komoly

mit javasoltok? .biztos gonosz vagyok. de lehet ő sem akar semmi komolyat. nem értem a nőket

2011. júl. 9. 22:19
 5/5 A kérdező kommentje:

normális dolog az hogy úgy érzem sokszor hogy előrébb lennének a baráti talijai mint mikor megbeszélek vele vmit?

facebookon is néha néha rámír.

nem tudom mi a szitu ilyenkor

2011. júl. 9. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!