Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már hogy nem is kell a kiszemelt csaj, miután a beszélgetés alapján nincs egy közös témátok?
fészbukon beszéltem vele..
az viszont zavar hogy sokszor úgy tud nézni rám ,mint vmi angyal:D
magyarul nagyon tetszik a csaj és sztem én is bejövök neki. de ez olyan rossz hogy .más hobbijaink vannak..
tovább kéne keresgélnem, vagy mit javasoltok?
18f
tartsatok felszínesnek, de szerintem igenis fontos, hogy ki milyen hobbit/könyvet/filmet/zenét szeret.
ugyan nem ilyesmiért, de velem is volt már, hogy nem jöttem össze egy csajjal aki tetszett kül
fos internet, szóval elölről:
tartsatok felszínesnek, de szerintem igenis fontos, hogy ki milyen hobbit/könyvet/filmet/zenét szeret.
ugyan nem ilyesmiért, de velem is volt már, hogy nem jöttem össze egy csajjal aki tetszett külsőleg, de a személyisége kevésbé.
(jó, azért ha leteper, akkor nyilván nem rúgom le magamról, de ilyenről nem volt szó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!