Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bírjátok a magányt?
Azokhoz szólna igazán a kérdés, akinek már több mint fél éve nem volt kapcsolata... ti mit csináltok hogy betöltsétek az 'űrt'?
Fura, hogy nem a páromra kell gondolnom hanem egész nap csak úgy elvagyok a gondolataimmal... már azt se tudom melyik a rosszabb, az hogy üresség van bennem, vagy az az érzés amikor véget ér egy szerelem.
ti hogy vagytok ezzel?
Hozzászoktam... szar az élet :|
http://www.youtube.com/watch?v=RiWf7icUoG4
Pótolni ? Ahogy tudod... foglalkozz valamivel...
amíg nincs olyan se akire vágyok addig tök jól elvagyok.
nem vagyok egy kapcsolatfüggő típus :) talán az a része nehéz hogy szex nélkül lenni... az tényleg necces néha, de alapvetően nem "hiányzik" egy kapcsolat.
ha hiányizk, akkor valaki konkkrét személy hiányzik. nem azért megyek bele egy kapcsoaltba mert magányos vagyok, vagy mert kapcsoalt kell, hanem mert az adott ember kell.
harmadik 21:41
én is úgyszint :)
18/F
érdekes hogy így telnek a napjaim hogy egyedül... 2-3hétig megvagyok utána jön pár nap mélypont... utána megint jólvagyok. azért tényleg már jó lenne szeretni, még mielőtt elfelejtem azt az érzést. a legjobb az hogy nem is teszek semmit se azért hogy lehessen is valakim...
de azért sok sikert nekünk, és fel a fejjel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!